Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Beboer

Heimstadens kundeforum

NYT Information vedrørende coronavirus - opdateret 27.03.20

Coronavirussen (COVID-19) kan give anledning til mange spørgsmål og bekymringer. Derfor følger her en række anbefalinger til, hvad du kan gøre for at undgå sygdommen eller søge mere information, hvis du har mistanke om, at du kan være blevet smittet.

Forebyg smitte fra coronavirus
Coronavirus er en virus, der kan være årsag til milde forkølelser, men også til alvorlige infektioner i luftvejene. Coronavirussen spreder sig hurtigere mellem mennesker end en almindelig influenza-virus.

Derfor er det godt at følge almindelige hygiejneråd:

  • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  • Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
  • Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
  • Vær opmærksom på rengøring og udluftning – både hjemme og på arbejdspladsen
  • Hvis du er ældre eller kronisk syg – hold afstand og bed andre tage hensyn
Hermed beskytter man både sig selv og andre mod smitte.

Hvornår skal du søge hjælp? 
De smittede har haft symptomer på lungebetændelse: med fx hoste, åndenød og feber.

Har du mistanke om, at du er smittet med coronavirus, kontakt da myndighedernes hotline på: +45 70 20 02 33.

Du kan læse mere på : www.politi.dk/corona

HVAD GØR HEIMSTADEN? (OPDATERET 27-03-2020)

For beboere 
Hos Heimstaden gør vi alt for at mindske risikoen for smittespredning af coronavirus og samtidig være i stand til at rykke ud, når behovet opstår.
Da vi er i berøring med mange beboere i løbet af en dag, har vi besluttet at tage nogle særlige forholdsregler.

Det betyder, at vi kun vil foretage servicebesøg ved udbedring af akutte forhold i boligen. Det kan fx være:
  • Strømsvigt
  • Smadrede ruder
  • Skader som er opstået på baggrund af vand, blæst eller brand
Du er naturligvis fortsat velkommen til at kontakte os med andre spørgsmål og forhold, som ikke er kritiske. Vi noterer alle indkomne forespørgsler og vender tilbage med dato for udbedring, når situationen har ændret sig (foreløbigt minimum 14 dage).

Al arbejde på og udenfor vores ejendomme vil fortsætte som hidtil.

Når vi kommer ud, vil du opleve, at vi ikke giver hånd, når du møder os, og at vi måske beder dig holde afstand. Det er ikke et udtryk for uhøflighed, men blot for at være på den sikre side. Vi håber på jeres forståelse og samarbejde i disse tilfælde – Og at du som beboer vil hjælpe og kontakte os for at aftale en ny tid, hvis nogen i husstanden bliver syge med influenzalignende symptomer med fx hoste, åndenød og feber.

For boligsøgende og kommende beboere 
I lyset af corona-situationen afholder vi i øjeblikket ikke åbent hus, men tilbyder i stedet trygge fremvisninger 1:1 eller via video. Kontakt vores udlejningskonsulenter, de står klar til at møde dig med et smil.

Har du spørgsmål? Så kontakt os her

Ved ind- og fraflytninger 
Vi afholder fortsat ind- og fraflytningssyn efter planen, dog med en række forbehold i lyset af corona-situationen.

Du kan læse information vedr. indflytningssyn her og fraflytningssyn her 

Har du spørgsmål? Så kontakt os her - Husk at Heimstaden tilbyder 24H-service.

ØVRIGE SPØRGSMÅL

Hvad gør Heimstaden mht. rengøring i opgangene?
Vi har taget en række tiltag for at mindske risikoen for smittespredning, herunder har vi øget fokus på rengøring af fællesarealer ift. at afspritte berøringsoverflader som håndtag, gelænder og elevator.

Det er dog vigtigt at understrege, at den personlige håndhygiejne fortsat er det allervigtigste redskab – så husk at vaske og afspritte hænder, så ofte som muligt. Særligt når du har været uden for.

Hvilke regler gælder for storskrald og husholdningsaffald?
En række kommuner har indført begrænsninger i afhentning af affald, særligt storskrald og genanvendeligt affald som plast, metal, m.m. Du kan læse vores anbefalinger til affaldshåndtering her. 

Hvad er retningslinjerne for børn og leg?
Mange spørger i disse dage - forståeligt nok - til retningslinjer for børn og legeaftaler i lyset af corona-pandemien. Sundhedsstyrelsen har samlet en række anbefalinger og retningslinjer for alle børnefamilier, som du kan læse her.

Hvis du oplever støj fra byggearbejde?
Flere beboere oplever at blive påvirket af støjgener i denne tid, hvor flere opholder sig hjemme i løbet af dagen.

I forbindelse med igangværende byggearbejde på ejendommene og/eller i lejemålene, har vi forståelse for, at støj kan være en ekstra belastning. Samtidig mener vi, at det er vigtigt for sikringen af danske arbejdspladser, at så mange som muligt holder arbejdet i gang. Vi forsøger at planlægge, så vi minimerer støjniveauet i det tilfælde, det er muligt.

Hvis du oplever larm fra naboerne i ejendommen?
Vi står alle i en helt ekstraordinær situation, som kræver tilvænning, gensidighed og en vis portion tålmodighed. Vi er alle påvirkede af at være flere personer hjemme i lang tid ad gangen. Derfor opfordrer vi til ekstra fokus på det gode naboskab og forståelse for hinandens situationer.

Hvis støjen generer dig, anbefaler vi i første omgang, at du banker pænt på hos din nabo og tager en snak om, hvordan I kan udvise hensyn overfor hinanden.
Vi håber, vi kan samarbejde os igennem denne specielle tid for alle – og beder jer udvise ekstra opmærksomhed på egne og naboskabets vegne.
---
Husk det gode naboskab – og at smilet er den korteste vej mellem mennesker. Få inspiration på vores Facebook-side til hjemmeliv og naboskab.

To read this in English, click here.

HeimstadenOprettet: 28. February 2020, kl. 15:18

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Vær venligst opmærksom på at det er et offentligt forum, så venligst angiv ingen personlige oplysninger eller anden information

Dit navn og indlæg kan ses af alle. Din e-mail vises aldrig offentligt.