Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Beboer

Heimstadens kundeforum

Undgå disse fem ting i opvaskemaskinen


Opvaskemaskinen er for mange en uundværlig hjælp i køkkenet, men det er desværre ikke alt, der har lige godt af komme en tur i maskinen.

Hvis du vil undgå, at der bliver slidt unødigt på f.eks. knive eller selve opvaskemaskinen kan blive skadet, bør du overveje et par små tips:

 • Køkkenknive
  Prøv så vidt muligt ikke at smide dine skarpe, gode køkkenknive i maskinen. Opvaskemiddel er hårdt mod knivene og kan gøre dem sløve. Vask i stedet knivene op i hånden i opvaskemiddel, og tør dem med det samme i stedet for at lade dem lufttørre.
 • Køkkenredskaber af træ
  Nogle ting af træ kan godt tåle maskinopvask, mens andre er mere sarte. Generelt er det bedst at undgå træredskaberne i opvaskemaskinen, da træet kan blive skævt, mat og blegt.
 • Krystalglas
  De fine krystalglas er sarte og bør vaskes i hånden. Varmen i maskinen kan nemlig få krystalglas til at revne og gå i stykker.
 • Pander med slip let-belægning
  Ligesom nogle køkkenredskaber af træ kan tåle maskinopvask, kan nogle pander det samme. Men hvis panden ikke er lavet til det, kan en tur i maskinen ødelægge slip let-belægningen og formen på panden.
 • Køkkenredskaber af støbejern
  Selvom det er nemmest at sætte den tunge støbejernsgryde i opvaskemaskinen, så bør den vaskes op i hånden. Mange gange i opvaskemaskinen kan nemlig slide på emaljen.

HeimstadenOprettet: 7. February 2020, kl. 16:10

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Vær venligst opmærksom på at det er et offentligt forum, så venligst angiv ingen personlige oplysninger eller anden information

Dit navn og indlæg kan ses af alle. Din e-mail vises aldrig offentligt.