Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Beboer

Heimstadens kundeforum

Jeg vil gerne klage over nabo støj - hvad skal jeg gøre ?

Hej

Jeg vil gerne sende en klage over mine naboer.

Hvad gør jeg?

SigneOprettet: 13. February 2019, kl. 10:33
 • Hej Signe

  Først og fremmest henviser vi til at tjekke din husorden, hvis du har sådan en.

  FYI Hvis du ikke har en endnu så arbejder vi på højtryk for at udarbejde en til alle ejendomme og så vil den være at finde snarest.

  Derudover bedes du beskrive problemet og sende en mail til adm@heimstaden.dk, som vil se på problemet og eventuelt tage kontakt til dine naboer for at finde en løsning for alle parter.

  Håber I finder en finder en løsning
  Frank - KundeservicechefBesvaret: 13. February 2019, kl. 10:47
 • Vi har problemer med en overbo (vi har 3 over os, men vi tror kun, at det er den ene, den øverste, der er problemet).
  De vander altankasser, så overskudsvandet løber lige ned på vores terrasse og dermed med på vores rene vasketøj (som så må vaskes igen, i dag d. 19/6-19, 3 maskiner).
  Dette til trods for, at husordnen siger, at der ikke må hænge noget ud over altanerne!!! (Dette kunne vi nu godt leve med, hvis bare de tog deres altankasser ned, mens de blev vandet) så overskudsvandet ikke ramte os i hovedet🤯

  Vi har ligeledes, da der var Folketingsvalg d. 5/6-19 oplevet at der fra samme altan blev kastet “vistnok vand” fra et glas ned på vores altan, ligesom vi lige var blevet færdige med at spise (efter kl. 20). Dette ramte vores bord (og den mad, der var tilbage) samt fliserne lige ved siden af. Den dag havde vi kontakt med dem, men det lader til, at de er ligeglade.

  Det kunne være, at der generelt skulle sendes en henstilling rundt til alle beboere i Brombærparken 1 + 2, Uanset om man bor på 1. 2. Eller 3. Sal, og uanset om man er ejere eller lejere, for problemet er her i Valby Have, at det meget ofte kører på et VI og DE, og at vi som lejere ofte er et udskældt folkefærd... hvor JEG ofte er ude på vores fælles facebook side og fortælle, at VI er glade for at bo her, at VI holder vores terrasse pæn, at VI sortere affald og at MIN MAND altid lægger papkasser sammen når han er ovre med affald.

  Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at vi skal finde os i, at der bliver vandet ovenfra, så det rammer både os og evt. Vasketøj, eller at der bliver rystet dyner eller duge ud over altanerne lige ned i hovedet på os.
  Det kan da ikke være rigtigt, at vi skal feje efter andre, eller at jeg skal vaske tøj (igen) pga. urent vand på mit rene vasketøj (og jeg har selvfølgelig taget billeder som bevis)
  Hanna Besvaret: 19. June 2019, kl. 14:16
 • Hej Hanna

  Tak for din henvendelse.
  Vi kontakter dig for opfølgning via mail og ikke via dette forum.
  Frank - KundeservicechefBesvaret: 19. June 2019, kl. 21:36
 • Hej heimstaden.

  Jeg vil gerne sende en klage af mine underboer.

  Hvad gør jeg?
  Johanne Besvaret: 21. October 2019, kl. 13:22
 • Hej Johanne,

  Først og fremmest henviser vi til at tjekke din husorden, hvis du har sådan en.

  FYI hvis du ikke har en endnu så arbejder vi på højtryk for at udarbejde en til alle ejendomme og så vil den være at finde snarest.

  Derudover bedes du beskrive problemet og sende en mail til adm@heimstaden.dk, som vil se på problemet og eventuelt tage kontakt til dine naboer for at finde en løsning for alle parter.

  Jeg håber I finder frem til en løsning.
  Natasja - KundeservicekonsulentBesvaret: 21. October 2019, kl. 13:39
 • Hej jeg vil gerne sende en klage over vores overboere. Hvordan gør jeg det?
  Rebecca GrønlundBesvaret: 25. January 2020, kl. 00:41
 • Hej.

  Du bedes beskrive problemet og sende en mail til adm@heimstaden.dk, som vil se på problemet og eventuelt tage kontakt til dine naboer for at finde en løsning for alle parter.
  Julie - KundeservicekonsulentBesvaret: 27. January 2020, kl. 09:03
 • NYE underboer som netop er flyttet ind.
  De vælger at bore kl 00:00 og senere. Løber rundt, råber, spiller højt musik etc.
  Var nede hos dem og bede dem høfligt om at tage hensyn og ikke bore efter kl 22. Hvorefter jeg får svaret "Hmm.. hvad vil i så gøre når vi skal holde housewarming" og en dør smækket i hovedet.
  Derefter begynder de/han bevidst provokerende at bore kl 23:30, igen kl 00:00 og igen kl 01:00.

  Dette har vi klaget om til adm@heimstaden.dk, så jeg håber der bliver gjort noget. PFT
  Niklas KochBesvaret: 9. March 2020, kl. 14:38
 • Hej Niklas

  Tak for dit spørgsmål.
  Det er jeg ked af at høre. Det er selvfølgelig vigtigt at alle beboer følger de støj regler der findes i husorden.

  Kan se at vi har modtaget to opslag fra dig herinde i forum og en mail. Vi har sørget for at give dem videre til administratoren som er tilknyttet dit bolig område.

  Han vil tag kontakt til dig snarest muligt, så i sammen kan finde en god løsning for alle parter.
  Christina - KundeservicekonsulentBesvaret: 10. March 2020, kl. 10:25
 • Hej Heimstaden,

  Jeg er i tvivl om denne henvendelse. Ude på min ydervæg, lige under altanen fra min overbo, er der kommet hvide pletter. Jeg ved ikke om dette stammer fra noget pleje, som min overbo har brugt til sin altan.

  Jeg ville meget gerne gå op og spørge, dog er jeg bange for hvordan jeg skal "gå til den" nu hvor Corona er i fare. Spørgsmålet er "Hvad skal jeg gøre" sende jer et billede? eller skrive en sadel til dem? Jeg er bare bange for at trænge mig på, og måske lyde anklagende, hvis det nu ikke havde noget med dem at gøre.

  På forhånd tak😊
  Ida N.Besvaret: 31. March 2020, kl. 21:15
 • Hej Ida

  Tak for dit spørgsmål.
  I disse tider er det selvfølgelig vigtigt at holde afstand og passe på os selv og andre.

  Jeg synes bestemt at første skridt til et godt nabo fællesskab er at man kan snakke med hinanden. Så giv det et forsøg, dine intentioner er gode også med 2 meters afstand.

  Hvis de muligvis har brugt et rengørings middel som giver pletter uden at de ved det, så det jo altid godt at blive gjort opmærksom på det, så man kan vælge en anden løsning næste gang.

  Vi vil meget gerne have besked, for at tag en vurdering om udbedring. Send gerne billeder og benyt vores kontakt formular så vi for alle info med som vi skal bruge for at kunne behandle din henvendelse. Du finder vores kontakt formular her: https://www.heimstaden.dk/beboer/
  Christina - KundeservicekonsulentBesvaret: 2. April 2020, kl. 10:06
 • Hejsa
  Min overbo hører højt tekno musik, snakker/syngerhøjt og ryger hash på altanen! Ikke super fedt, hvad gør jeg?

  Mvh
  Stefan
  StefanBesvaret: 29. May 2020, kl. 21:45
 • Kære Stefan,

  Først og fremmest henviser vi til at tjekke din husorden, hvis du har sådan en.

  FYI Hvis du ikke har en endnu så arbejder vi på højtryk for at udarbejde en til alle ejendomme og så vil den være at finde snarest.

  Derudover bedes du beskrive problemet og sende en mail til adm@heimstaden.dk, som vil se på problemet og eventuelt tage kontakt til dine naboer for at finde en løsning for alle parter. Det er vigtigt, at du angiver den præcise lejlighed det drejer sig om.
  Victoria - KundeservicekonsulentBesvaret: 1. June 2020, kl. 12:30

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Vær venligst opmærksom på at det er et offentligt forum, så venligst angiv ingen personlige oplysninger eller anden information

Dit navn og indlæg kan ses af alle. Din e-mail vises aldrig offentligt.