Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis lejemål

Erhvervslejemål på 988 m2 i Odense SØ

Unsbjergvej 2 B, 5220 Odense SØ

Præsentabelt domicil-egnet erhvervslejemål i attraktivt område i Odense SØ tæt på motorvejen, Ring 3 og større indfaldsvej til Odense C.

Lejemålet, som er på 988 kvm., er fordelt på: receptionsområde, flot kantine, 3 større mødelokaler, 4 storrumskontorer, 3 større kontorer, 2 alm. kontorer, hvor det ene er med eget møderum. Diverse depotrum, serverrum, toiletter, gangarealer mv.

Fin grundbelysning og troldtektlofter.

Gulve er hhv. tæppebelagte samt med flotte trægulve i kantine og mødelokaler.

Lejemålet opvarmes med fjernvarme.

Lejemålet er særdeles anvendeligt til eks. administration, salg, showroom mv. og indrettes gerne efter nærmere aftale.

Pakeringspladser: Gæsteparkering samt en del parkeringspladser direkte ved lejemålet. Der er yderligere pladser ca. 40 meter fra lejemålet.

Området

Ejendommen er velbeliggende i et attraktivt erhvervsområde ved Ørbækvej i Odense SØ. På strækningen mod Odense centrum passerer man Bilka, Ikea og Rosengårdcentret. Der er kort til motorvejsafkørsel Odense SØ, så man hurtigt kan komme til Odense C, til Svendborg eller trekantsområdet eller København.

Ejendommen er særdeles præsentabel. Alle lejemål har egen indgang til lejemålene og der er masser af parkeringspladser rundt om på ejendommen. Udenomsarealerne er velplejet og anlagt med græs. Der er skiltepyloner ved ejendommen til brug for lejernes skiltning. Der er således mulighed for at tilbyde kontorlokaler til den kræsne lejer.

Dirch Djernæs Telefon: +45 20 30 22 90 Send en e-mail
Erhvervsudlejning Telefon: +45 70 23 82 33 Send en e-mail