Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis lejemål

Erhvervslejemål på samlet 4125 m2 i Silkeborg

Thrigesvej 2, 8600 Silkeborg

Markant beliggende erhvervslokaler med højloftede haller og kontorsektion.

Lokalerne udgør en del af en større erhvervsejendom, hvor de øvrige lejere er Silkeborg beslag og værksted, Au2parts ApS og Le Gateau.

Denne del af bygningen består af 4 højloftede haller samt en kontorsektion ved hal 1. Kontorsektionen består af syv individuelle rum, som egner sig både til enkelt - og flermandskontorer samt til møderum. Desuden personalefaciliteter som toiletter og personalerum o.l.

Kontorsektionen har direkte forbindelse til hal 1, som har videre adgang til hal 2. Hertil endnu to haller, hal 3 og 4, og alle fire haller er højloftede, ca. 5,5 meter, og med gode af - og pålæsningsfaciliteter fra ramperne og portene.

Indeholder kælderrum på 514 kvm, der egner sig fint til opbevaring.

Bygningsudformningen, indretningen og faciliteterne gør sammen med placeringen, at lejemålet er særdeles anvendeligt til en handles og/eller engrosvirksomhed.

Der er mulighed for at opdele lejemålet i to kombinationer, hvor den ene består af kontorsektionen med hal 1 og 2 på i alt 2.540 m². Den anden mulighed består af hal 3 og 4 på i alt 1.071 m². Hertil kan kælderen lejes individuelt.

Der er endvidere gode fælles parkeringspladser for ejendommens lejere og gæster.

Området

Med en beliggenhed lige ved rundkørslen ved kraftvarmeværket på Nordre Højmarksvej og kun nogle få hundrede meter fra motorvejen er her tale om et særdeles dynamisk og attraktivt erhvervsområde.

Adgangen til og fra nabobyerne Herning og Aarhus kan ske på under en halv time, så placeringen er logistisk optimal.

Blandt de nærmeste naboer findes Sanistål, Silkeborg Plast, Alux, Bluebay Marine, Silkeborg Slagteren, Silkeborg Busselskab, JN Data, SPX Flow Technology med flere, så her foregår hele tiden udvikling og vækst.

P-forhold:Omkring bygningerne er der gode fælles parkeringspladser for ejendommens lejere og gæster.

Dirch Djernæs Telefon: +45 20 30 22 90 Send en e-mail
Erhvervsudlejning Telefon: +45 70 23 82 33 Send en e-mail