Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis lejemål

Erhvervslejemål på 231 m2 i Silkeborg

Glarmestervej 18 B, 1.tv., 8600 Silkeborg

Lyse og regulære kontorlokaler beliggende på 1. salen i større erhvervsejendom, der er nyopført i 2007.

231m2 beliggende på 1.salen.

Lejemålet er indrettet med flotte trægulve, glasvægge og store vinduespartier, som giver et godt lysindfald. Endvidere er der i lejemålet eget te-køkken og fine toiletfaciliteter.

Adgang til lejemålet sker via fælles indgangspartier af glas, og med fælles fordelingsrum, hvor der er et mindre teknikrum i stueplan samt trappe til 1. sal. Ringvejen ligger kun få hundrede meter fra ejendommen, hvorfor placeringen er perfekt for transport i alle retninger.

Der er parkeringspladser til rådighed ved lejemålet samt ekstra kundeparkering.

Området

Ejendommen er opført i et toetages stålbyggeri med delvis glasfacade i år 2007. Der er placeret 4 stk. toiletkerner i hver ejendom (2 på 1. sal samt 2 i stueplan). Endvidere er der etableret 1 stk. elevator i venstre side af bygningens indgangsparti.

Glarmestervej er beliggende i Balle / Silkeborg tæt på Ringvejen og Silkeborgmotorvejen. Med beliggenheden tæt på Ringvejen og motorvejen, er der særdeles gode tilkørselsforhold til ejendommen. Der er ligeledes gode parkeringsmuligheder med egne parkeringspladser foran bygningerne til medarbejdere og kunder.

Energimærke B
Kantine Nej
Alarm Nej
Toilet Ja
Dirch Djernæs Telefon: +45 20 30 22 90 Send en e-mail
Erhvervsudlejning Telefon: +45 70 23 82 33 Send en e-mail