Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis lejemål

Erhvervslejemål på 175 m2 i Silkeborg

Glarmestervej 16 B, st.th., 8600 Silkeborg

De flotte kontorlokaler er placeret i en velbeliggende nydelig erhvervsejendom, som er opført i 2007. Alt fremtræder velholdt, og her er tale om lyse indretningsvenlige lokaler.

Ejendommen er indrettet med et flot indgangsparti af glas og med præsentabelt fælles fordelingsrum, hvor der er et mindre teknikrum samt trappe og elevator til 1. sal.

Lejemålet indeholder åbent kontorlandskab, køkken/frokoststue samt toilet. Lejemålet har flot gulvbelægning samt store vinduespartier i facaden, som giver et godt lysindfald.

Området

Ejendommen er opført i et toetages stålbyggeri med delvis glasfacade i år 2007. Der er placeret 4 stk. toiletkerner i hver ejendom (2 på 1. sal samt 2 i stueplan). Endvidere er der etableret 1 stk. elevator i venstre side af bygningens indgangsparti.

Glarmestervej er beliggende i Balle / Silkeborg tæt på Ringvejen og Silkeborgmotorvejen. Med beliggenheden tæt på Ringvejen og motorvejen, er der særdeles gode tilkørselsforhold til ejendommen. Der er ligeledes gode parkeringsmuligheder med egne parkeringspladser foran bygningerne til medarbejdere og kunder.

Energimærke B
Kantine Nej
Alarm Nej
Toilet Ja
Dirch Djernæs Telefon: +45 20 30 22 90 Send en e-mail
Erhvervsudlejning Telefon: +45 70 23 82 33 Send en e-mail