Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis lejemål

Erhvervslejemål på 118 m2 i Silkeborg

Glarmestervej 16 A, 1.th., 8600 Silkeborg

Ejenommen er indrettet med et flot ankomstparti af glas og med præsentabelt fælles fordelingsrum.

Lejemålet er beliggende på 1. sal, hvor der er adgang via trappe eller elevator lige til døren. Entréen er direkte ind i det store og regulære kontorlokale, der er bygget på tværs af ejendommen, og har derfor vinduer til begge sider, hvilket giver et godt lysindfald. Der er envidere 2 cellekontorer samt køkken.

Via glasdør tilgår man lejemålets andet lokale, der fx. kan benyttes til frokoststue eller mødelokale. Endvidere forefindes garderobe samt toilet.

Alt sammen i flot stand og indflytningsklar!

Der findes parkeringspladser på grunden til fri afbenyttelse for lejere og gæster.

Området

Ejendommen er opført i et toetages stålbyggeri med delvis glasfacade i år 2007. Der er placeret 4 stk. toiletkerner i hver ejendom (2 på 1. sal samt 2 i stueplan). Endvidere er der etableret 1 stk. elevator i venstre side af bygningens indgangsparti.

Glarmestervej er beliggende i Balle / Silkeborg tæt på Ringvejen og Silkeborgmotorvejen. Med beliggenheden tæt på Ringvejen og motorvejen, er der særdeles gode tilkørselsforhold til ejendommen. Der er ligeledes gode parkeringsmuligheder med egne parkeringspladser foran bygningerne til medarbejdere og kunder.

Energimærke B
Kantine Nej
Alarm Nej
Toilet Ja
Dirch Djernæs Telefon: +45 20 30 22 90 Send en e-mail
Erhvervsudlejning Telefon: +45 70 23 82 33 Send en e-mail