Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis lejemål

Erhvervslejemål på 339 m2 i Esbjerg

Bavnehøjvej 12, 2. tv., 6700 Esbjerg

Den samlede ejendom består af 2 "tvillinge-bygninger", der har en særdeles god beliggenhed ved hovedfærdselsåre og i kort gåafstand til bycentrum og havneaktiviteter. Bygningen indeholder elevator, og der er gode parkeringsforhold for ansatte og besøgende.

Der er adgang via fælles hovedindgang med trappeopgang samt en mindre elevator. Ejendommen ligger højt på en skrånende grund, og er i alt i 4 plan.

Lejemålene er beliggende i stuen tv., på 1. tv. og på 2. tv. i den vestlige bygning - alle tre lejemål af 339 kvm hver. Lejemålene er hver især indrettet til kontorer med store åbne kontorlokaler, flere mødelokaler/kontorer, te-køkken samt fine toiletforhold.

Interne vægge er "ikke bærende", og indretningen lader sig let tilpasse ny lejers ønsker og behov. Det er endvidere muligt at tilleje lager og arkivrum i kælderen.

Forpladsen ønskes frigjort til husets gæster, og der anvises i den forbindelse til parkeringspladserne bag ejendommen.

Området

I moderne og centralt beliggende ejendom tilbydes kontorlejemål. Den samlede ejendom består af 2 ”tvillinge-bygninger”, der har en særdeles god beliggenhed ved hovedfærdselsåre og i kort gåafstand til bycentrum og havneaktiviteter.

Bygningen indeholder elevator, og der er gode parkeringsforhold for både ansatte og besøgende.

Dirch Djernæs Telefon: +45 20 30 22 90 Send en e-mail
Erhvervsudlejning Telefon: +45 70 23 82 33 Send en e-mail