Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis lejemål

Erhvervslejemål på 149 m2 i Esbjerg

Bavnehøjvej 12, 2. th., 6700 Esbjerg

Den samlede ejendom består af 2 "tvillinge-bygninger", der har en særdeles god beliggenhed ved hovedfærdselsåre og i kort gåafstand til bycentrum og havneaktiviteter. Bygningen indeholder elevator, og der er gode parkeringsforhold for ansatte og besøgende.

Der er adgang via fælles hovedindgang med trappeopgang samt mindre elevator. Ejendommen ligger højt på en skrånende grund, og er i alt i 4 plan.

Begge lejemål er på 149 m².

1. th.:

Lokalerne er beliggende i 1. sal og indeholder storrumskontor, 2 cellekontor, mødelokale samt køkken og toilet. Lejemålet har gulvtæpper, nedhængte lofter med grundbelysning.

2. th.:

Det ledige lejemål er beliggende på ”2.sal” i den vestlige bygning og er p.t. indrettet til Kontorer med flere mødelokaler/kontorer, mindrete køkken samt fine toilet forhold. Interne vægge er "ikke bærende" og indretningen lader sig let tilpasse ny lejers ønsker og behov.

Det er yderligt muligt at tilleje lager og arkivrum i kælderen.

Forpladsen ønskes frigjort til husets gæste, hvorfor der anvises parkeringspladser bag ejendommen.

Området

I moderne og centralt beliggende ejendom tilbydes kontorlejemål. Den samlede ejendom består af 2 ”tvillinge-bygninger”, der har en særdeles god beliggenhed ved hovedfærdselsåre og i kort gåafstand til bycentrum og havneaktiviteter.

Bygningen indeholder elevator, og der er gode parkeringsforhold for både ansatte og besøgende.

Dirch Djernæs Telefon: +45 20 30 22 90 Send en e-mail
Erhvervsudlejning Telefon: +45 70 23 82 33 Send en e-mail