Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis lejemål

Erhvervslejemål på samlet 366 m2 i Odense SØ

Agerhatten 16 C, indg. 1, 1.tv. + Hal 1, 5220 Odense SØ

Lagerlejemål på 300 kvm. samt tilhørende kontor.

Kontoret: Meget lyst kontor på 66 m² beliggende på 1. sal, indrettet som ét lokale med tilhørende fællesfaciliteter. Kontorlokalet er belagt med lyse laminatgulve og lofter med lys troltektbeklædning. Der er fra kontoret trappe direkte ned til hallen. Mulighed for leje af yderligere 66 kvm.kontor på 1.sal.

Fællesfaciliteterne, der er lokaliseret i stueetagen, består af 2 toiletsektioner, bad, samt køkken.

Lagerhallen: 300 kvm. lagerhal, med adgang via ledhejseport på 3,3 x 4,5 meter - dette både ved facaden og bag på bygningen. Loftshøjden er henholdsvis 5,8 meter og cirka 7 meter ved kip. Loftet er med ovenlys, og gulvene fremstår som glittede betongulve. Gulvet er beregnet til tung last.

God grundbelysning i både kontor og lager.

Udenomsarealer er befæstet med SF-sten og primært udlagt til køreveje samt parkeringspladser.

Området

Bygningerne er opført som isolerede lagerhaller, hvortil der er knyttet et mindre kontor- og serviceområde. Lokalerne er velegnede til mindre erhvervsdrivende, engrosvirksomheder og lettere produktion. Ejendommen er meget attraktiv, idet dens placering tæt på motorvej E45 og Ring 3 gør, at man som virksomhed er meget tilgængelig. Samtidig så er der kort afstand til centrum via Ørbækvej.Facaderne er konstrueret med trapezplader samt isoleret og indvendig beklædning med fiberbetonplader. Det tilhørende udenomsareal er befæstet med SF-sten.

Dirch Djernæs Telefon: +45 20 30 22 90 Send en e-mail
Erhvervsudlejning Telefon: +45 70 23 82 33 Send en e-mail