Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis lejemål

Erhvervslejemål på samlet 832 m2 i Odense SØ

Agerhatten 16 C, Hal 8+9 og kontorer, 5220 Odense SØ

Ejendommen er placeret med rigtig god infrastruktur til Odense Centrum, samt det meste af Fyn på grund af beliggenheden tæt på motorvej.

Lejemålet, som er særdeles nydeligt og præsentabelt, består af følgende:

Kontor-arealet er på 232 kvm. Inddelt i 4 sektioner på hhv. 50 + 50 kvm. i stueplan, og 66 + 66 kvm. på 1.sal. Desuden 2 toiletsektioner, køkken og bad.

Lager-arealet på 600 kvm : Der er adgang til hallerne via 4 rulleporte i niveau, hhv. 2 på forsiden, en i gavlen og en på bagsiden, med en portstørrelse på 3,3 x 4,5 m H. Højden i hallen er ca. 5 meter i siden og 7 meter til kip. Lagerhallen er isoleret og opvarmet. Der er ovenlys i hallerne.

God grundbelysning i både kontorer og lagerhaller.

Området

Bygningerne er opført som isolerede lagerhaller, hvortil der er knyttet et mindre kontor- og serviceområde. Lokalerne er velegnede til mindre erhvervsdrivende, engrosvirksomheder og lettere produktion. Ejendommen er meget attraktiv, idet dens placering tæt på motorvej E45 og Ring 3 gør, at man som virksomhed er meget tilgængelig. Samtidig så er der kort afstand til centrum via Ørbækvej.Facaderne er konstrueret med trapezplader samt isoleret og indvendig beklædning med fiberbetonplader. Det tilhørende udenomsareal er befæstet med SF-sten.

Dirch Djernæs Telefon: +45 20 30 22 90 Send en e-mail
Erhvervsudlejning Telefon: +45 70 23 82 33 Send en e-mail