Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Familievenlige lejeboliger midt i Rødovre

Kamillehuset

Nyopførte lejeboliger centralt i Rødovre

Kamillehuset i Rødovre byder på 145 familievenlige lejeboliger samt erhverv.

De lyse lejeboliger i Kamillehuset varierer i størrelse fordelt på to til fem værelser, indrettet i funktionelle planløsninger med kvalitetsmaterialer og designet i ren, nordisk stil med store vinduespartier.  I naturlig forlængelse af boligerne bliver der etableret et parkeringsdæk med et grønt gårdrum øverst, som med sine forskellige niveauer indbyder til leg og ophold i de små oaser og rekreative arealer.   

Kamillehuset er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og står færdig i 2022.

2-5 værelser
Grønt gårdmiljø
Mulighed for parkeringsplads
Fællesområde med legeplads

Ny bydel på vej: Det grønne spor

Kamillehuset er en del af den kommende bydel Gartnerbyen, som er et spirende, nyt boligområde tæt ved Rødovre Centrum.
Omdrejningspunktet for Gartnerbyen bliver det kommende ‘grønne spor’, hvor klimatilpassede løsninger, frugttræer og rekreative områder skal understøtte den grønne oplevelse i byen.

Når bydelen er etableret vil den blive bundet sammen med den eksisterende Rådhusplads af et ‘grønt’ strøg. Her vil fodgængere blive ledt naturligt gennem bydelen, hvor parkrum, pladser og de klassiske karréstrukturer tilsammen vil skabe bydelens særlige karakter.

De grønne tanker findes også på og omkring Kamillehuset. Her bidrager de grønne tage og landskaber til biologisk mangfoldighed blandt blomster og dyr, ligesom den integrerede LAR- og skybrudssikring sørger for afledning af regnvand og bidrager til områdets biodiversitet.

Nyopførte lejeboliger i spirende boligkvarter

De 145 nyopførte lejeboliger i Kamillehuset er indrettet i indbydende, enkel nordisk stil med materialer i topkvalitet og smukt lysindfald fra de store vinduespartier.

Boligerne henvender sig til familier, par, singler og seniorer, der ønsker at bo i et roligt kvarter med grønne stræder, små hyggelige oaser og samtidig tilpas tæt på byens puls, indkøb, børneinstitutioner og skoler.

Med en lejebolig i Kamillehuset bliver du en del af et nyt, moderne boligområde i den kommende bydel, Gartnerbyen – tæt ved Rødovre centrum. Gartnerbyens hyggelige hovedstrøg vil binde bydelen sammen for gående og cyklister, så det er let at komme omkring i byen og natur.

Fakta om boligerne

De 145 familievenlige lejeboliger i Kamillehuset er fordelt på to til fire værelser med egen altan eller terrasse.

I alle lejligheder får du:

 • To til fem værelser fordelt på 66 m2 – 147 m2
 • Gode planløsninger med køkken-alrum, lyse rum og store vinduer
 • Hvidt, grebsfrit køkken fra Invita i lækker kvalitet med Grohe-amatur
 • Alt i hårde hvidevarer fra Siemens
 • Flotte gulve i massiv egetræsparket fra Junckers
 • Gulvvarme
 • Adgang til elevator
 • Porttelefoner med video
 • Mulighed for p-plads
 • Kælderrum
 • Cykelparkering
 • Fællesområde med legeplads

  Udlejes ikke som deleboliger.

Bo tæt på byens puls og grønne områder

Med en lejebolig i Rødovres nye bydel Gartnerbyen kommer du til at være tæt på byens puls, indkøb, grønne områder og børneinstitutioner. Her vil du bo i et spirende, nyt boligområde tæt ved Rødovre Centrum, Kulturhuset Viften og Rødovre Station – og ikke mindst den kommende byhave, aktivitetspladsen og de grønne stræder.

Naturskønne, rekreative områder som Vestvolden og Damhussøen er kun en cykeltur væk.

Når Kamillehuset står færdigt, vil det byde på 145 familievenlige lejeboliger fordelt på ca. 13.200 m² samt erhvervslejemål på ca. 1.100 m² erhverv. 

I naturlig forlængelse af boligerne bliver der etableret et parkeringsdæk med et grønt gårdrum øverst, som med sine forskellige niveauer indbyder til leg og ophold i de små oaser og rekreative arealer. 

Gartnerbyens hyggelige hovedstrøg vil binde bydelen sammen for gående og cyklister, så det er let at komme omkring i byen og natur.

Nye fællesskaber spirer i Gartnerbyen

Gartnerbyen er et af seks nye kvarterer i den nye bydel, Bykernen, i Rødovre, som skyder op i forlængelse af Rådhuspladsen.

Inden for få år vil området summe af liv i den nye bydel med plads til 2.000 beboere – samt 800 nye boliger og erhverv samt rekreative områder og pladser.

Gartnerbyen tager udgangspunkt i Rødovres historie som hovedstadens spisekammer. Da byen endnu var en lille landsby, var den omgivet af gartnerier med produktion af frugt og grøntsager.

I den nye bydel føres det historiske spor igennem området via et grønt spor, der giver plads til lys, leg og fællesskaber.

Som nyt centralt mødested midt i Gartnerbyen etableres Byhaven som en kombineret plads og park. Her kan du tanke op på frisk luft og fællesskaber blandt frugttræer, legebakker – eller måske nyde en kop kaffe på en af de kommende caféer.

Ledige lejeboliger i Kamillehuset

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning