Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Familievenlige lejeboliger i hjertet af Rødovre

Kamillehuset

Nyopførte lejeboliger centralt i Rødovre

I Rødovre bymidte finder du Kamillehuset med 145 familievenlige lejeboliger i skønne, grønne omgivelser.

Alle boligerne er kendetegnet ved en gennemtænkt planløsning udført i kvalitetsmaterialer og designet i ren, nordisk stil med fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. I naturlig forlængelse af boligerne er der etableret et parkeringsdæk under det flotte, grønne gårdrum, der med sine forskellige niveauer indbyder til leg og hygge i de små oaser og rekreative uderum.

Vilhelm Lauritzen Arkitekter har slået stregerne til Kamillehusets stilrene udtryk.

2-5 værelser
Grønt gårdmiljø
Mulighed for parkeringsplads
Fællesområde med legeplads

Fakta om boligerne

De 145 rummelige lejeboliger i Kamillehuset er fordelt på to til fem værelser med egen altan eller terrasse. Her er der plads til både den lille og store familie, singler og studerende.

I alle lejligheder får du:

 • To til fem værelser fordelt på 66 m2 – 147 m2
 • Gode planløsninger med køkken-alrum, lyse rum og store vinduer
 • Hvidt, grebsfrit køkken fra Invita i lækker kvalitet med Grohe-amatur
 • Alt i hårde hvidevarer fra Siemens
 • Flotte gulve i massiv egetræsparket fra Junckers
 • Gulvvarme
 • Adgang til elevator
 • Porttelefoner med video
 • Mulighed for p-plads
 • Kælderrum
 • Cykelparkering
 • Fællesområde med legeplads

Udlejes ikke som deleboliger.

Nyopførte lejeboliger i spirende boligkvarter

De 145 nyopførte lejeboliger i Kamillehuset er indrettet i indbydende, enkel nordisk stil med materialer i topkvalitet og smukt lysindfald fra de store vinduespartier.

Boligerne henvender sig til familier, par, singler og seniorer, der ønsker at bo i et roligt kvarter med grønne stræder, små hyggelige oaser og samtidig tilpas tæt på byens puls, indkøb, børneinstitutioner og skoler.

Med en lejebolig i Kamillehuset bliver du en del af et nyt, moderne boligområde i den nye bydel, Gartnerbyen – tæt ved Rødovre centrum.

Gartnerbyens hyggelige hovedstrøg binder bydelen sammen for gående og cyklister, så det er let at komme omkring i byen og natur.

Det grønne spor i Gartnerbyen

Kamillehuset ligger centralt i Rødovres nye bydel, Gartnerbyen.

Omdrejningspunktet for Gartnerbyen er det ‘grønne spor’, hvor klimatilpassede løsninger, frugttræer og rekreative områder er med til at fremme den grønne oplevelse i bydelen.

Her bliver du som besøgende til fods ledt gennem bydelen, hvor parkrum, pladser og de klassiske karréstrukturer tilsammen skaber bydelens særlige karakter.

De grønne tanker er også gjort på og omkring Kamillehuset. Her bidrager grønne tage og landskaber til biologisk mangfoldighed blandt blomster og dyr, ligesom den integrerede skybrudssikring sørger for afledning af regnvand og bidrager til områdets biodiversitet.

Nye fællesskaber spirer i Gartnerbyen

Gartnerbyen er et af seks nye kvarterer i den nye bydel, Bykernen, i Rødovre, som skyder op i forlængelse af Rådhuspladsen.

Inden for få år vil området summe af liv i den nye bydel med plads til 2.000 beboere – samt 800 nye boliger og erhverv samt rekreative områder og pladser.

Gartnerbyen tager udgangspunkt i Rødovres historie som hovedstadens spisekammer. Da byen endnu var en lille landsby, var den omgivet af gartnerier med produktion af frugt og grøntsager.

I den nye bydel føres det historiske spor igennem området via et grønt spor, der giver plads til lys, leg og fællesskaber.

Som nyt centralt mødested midt i Gartnerbyen etableres Byhaven som en kombineret plads og park. Her kan du tanke op på frisk luft og fællesskaber blandt frugttræer, legebakker – eller måske nyde en kop kaffe på en af de kommende caféer.

"> ?>

Ledige lejeboliger i Kamillehuset

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning