Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Rækkehuse i skønne og rolige Egtved

Hejlskovparken

Rækkehuse i skønne og rolige Egtved

Egtved, i Sydjylland, har 2.329 indbyggere og tilbyder alt det, du har brug for i din hverdag af skoler, daginstitutioner, butikker og indkøbsmuligheder.
Med placering i "smørhullet" mellem Vejle, Kolding og Billund, er der desuden kort afstand til store events, mange forskelligartede faciliteter og sprudlende midtbyer.

De 24 boliger i Hejlskovparken er opført som rækkehuse og har god og funktionel planløsning, skønt køkken-alrum og naturligvis egen have og flisebelagt terrasse.

98 m² og fire værelser
1,4 km til skole
700 m til indkøb
200 m til offentlig transport
Lejeboliger i Hejlskovparken i Egtved udlejes af Heimstaden

Fakta om boligerne

De 24 boliger i Hejlskovparken er opført i 2008 og fremstår som hyggelige rækkegyse forbundet af dejlige grønne arealer.

Med en bolig i Hejlskovparken får du:

  • Lyst køkken-alrum i forbindelse med stue
  • Tre gode værelser
  • Rummeligt badeværelse med skabs-arrangement
  • Funktionel entré med kombineret bryggers
  • Egen have og terrasse
  • Udhus og gode parkeringsforhold
Lejeboliger i Hejlskovparken i Egtved udlejes af Heimstaden

Landlig idyl, tæt på storbyerne

I Egtved finder du noget af Danmarks smukkeste natur og du er placeret lige dér, hvor vejene til Vejle, Kolding og Billund mødes. I byen er der gode skole- og dagstilbud ligesom der er et rigt foreningsliv og et stort udvalg af fritidsfaciliteter.

Uanset om du er til sved på panden, en dukkert eller fordybelse i bøgernes verden kan du finde det hele i enten biblioteks- og kulturhuset, det store idræts- og multicenter, aktivitetscenteret eller svømmehallen.

Byen er ideel for børnefamilier som trygt kan aflevere deres børn til skole, børnehave og vuggestue/dagpleje via trygge skoleveje og de omkringliggende grønne omgivelser indbyder til leg og udfoldelse i gode og gedigne fællesskaber.

Naturen finder du lige uden for døren, hvor der er gode muligheder for vandreture eller cykelture i det kuperede terræn. Byen har samtidig mange skønne oaser, som kan bruges til picnic, hygge og afslapning.

Er du senior har du mulighed for et aktivt og godt seniorliv, hvor fællesskaber dyrkes i både aktivitetscentret og andre steder. Her kan du gå til dans eller foredrag, køre mountainbike, gå til knipling eller blot sidde og få en masse gode samtaler over kaffebordet.

Skal du have endnu flere valgmuligheder, shoppe stort eller dyrke madoplevelser i særklasse, er du desuden kun 20 km fra Kolding og Vejle.

Slutteligt skal naturligvis nævnes at byen i særdeleshed er kendt for Egtvedpigen, som er et af oldtidens mest kendte fund og som fortæller en medrivende historie om bronzealderfolket.

~1,5 kilometer
~450 meter
~1,4 kilometer
~2,0 kilometer
~3,6 kilometer
~3,1 kilometer

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning