Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Spørg os
Attraktive studieboliger på Frederiksberg

Flintholm II

Attraktive studieboliger på Frederiksberg

Lejlighederne i ejendommen Flintholm II er ideelle til dig, som ønsker at bo tæt på uddannelsestilbud, byens pulserende liv, offentlig transport, og hyggelige caféer. 

Her finder du 1 og 2 værelses studieboliger på 36 til 50 m2 – alle med eget badeværelse og nyt køkken i høj kvalitet. De flotte fællesarealer skaber rammerne for det sociale miljø og det gode sted at bo. 

Hvem kan ansøge om en studiebolig?

 
  • For at ansøge om en studiebolig skal du være i gang med uddannelse, enten som elev, lærling eller som studerende på en SU-berettiget uddannelse
  • Du skal være aktiv på uddannelsen eller være optaget på uddannelsen – Du kan dog tidligst ansøge om en studiebolig seks måneder før forventet studiestart
  • Er I to personer, der søger sammen, skal den ene være under uddannelse.
  • Når du afslutter eller afbryder din uddannelse, opfylder du ikke længere betingelserne for at bo i en studiebolig og skal derfor opsige din bolig. Hvis dette ikke sker, vil du blive opsagt med tre måneders varsel

    Vi gennemfører studietjek en gang om året, jf. gældende regler for studieboliger. 

Fælles tagterrasse med udsigt

Flintholm II ligger i Frederiksbergs Revykvarter og er en ejendom bestående af 92 studieboliger. Lejlighederne er fordelt på 5 etager og indeholder alle badeværelser og køkkener af høj kvalitet. I stueplan har lejlighederne små private udearealer. 

Flintholm II består af flere forskellige fællesrum, hvor sociale relationer kan opstå og vokse, samt en flot fælles tagterrasse med udsigt over byen. De omkringliggende områder udgør fælles forhaver med stiforbindelser og cykelparkering.

Du er med til at skabe Flintholms Revykvarter

Flintholms Revykvarter er et sprudlende resultat af den omfattende byplanlægning, som Frederiksberg kommune har iværksat – Og det bedste er, at du selv kan være med til at forme og skabe bydelen. Flintholm II ligger attraktivt tæt på busforbindelser, S-tog og Metro. Du behøver dog ikke forlade kvarteret, da studietilbud, kulturmiljøer, buktiks- og erhvervsliv allerede findes her.

Nybyggerier blomstrer op og kan give ekstra værdi, både hvis du er kulturinteresseret, har en aktiv livsstil eller går op i begge dele. Flintholmkvarteret har ”KU-BE” huset, svømmehallen og mange nye ungdomsboliger liggende i nærområdet. Med andre ord skal du ikke lede længe, for at finde sociale aktiviteter.

Denne bydel er skabt på baggrund af forskellighed i alt fra boliger og kollegier til plejehjem, kontorbygninger og indkøb. Vi har skabt en by i byen til dig, som lever og ånder for storbyens stemning i en overskuelig skala.

Beliggenhed

Café

~850 meter

Indkøb

~350 meter

Off. transport

~350 meter

Have

~500 meter

København K

~4,6 kilometer

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning