Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Spørg os
Attraktive studieboliger på Frederiksberg

Flintholm II

Kom tæt på byens muligheder

Lejlighederne i ejendommen Flintholm II er ideelle til dig, som ønsker at bo tæt på uddanelsestilbud, byens pulserende liv, offentlig transport, og hyggelige caféer. Her finder du 1 og 2 værelses studieboliger på 36 til 50 m2 fra 6.995 kr. pr. måned. For at ansøge om en bolig er det et krav, at du er studieaktiv eller optaget på en ungdoms- eller videregående uddanelse.

Lejlighederne har alle eget badeværelse og nyt køkken i høj kvalitet. Hertil får du adgang til en fælles tagteresse på toppen af bygningen og andre flotte fællesarealer, som skaber rammerne for det sociale miljø og det gode sted at bo. Hvis du kan se dig selv her i Flintholm II, så tøv ikke. Lejlighederne er indflytningsklar allerede fra december 2018.

  • 1-2 værelser
  • Fælles tagterrasse
  • Grønt gårdmiljø
  • Kort afstand til offentlig transport

Flotte studieboliger på Frederiksberg

Flintholm II ligger i Frederiksbergs Revykvarter og er en ejendom bestående af 92 studieboliger. Lejlighederne er fordelt på 5 etager og indeholder alle badeværelser og køkkener af høj kvalitet. I stueplan har lejlighederne små private udearealer. 

Flintholm II består af flere forskellige fællesrum, hvor sociale relationer kan opstå og vokse, samt en flot fælles tagterrasse med udsigt over byen. De omkringliggende områder udgør fælles forhaver med stiforbindelser og cykelparkering.

Du er med til at skabe Flintholms Revykvarter

Flintholms Revykvarter er et sprudlende resultat af den omfattende byplanlægning, som Frederiksberg kommune har iværksat – Og det bedste er, at du selv kan være med til at forme og skabe bydelen. Flintholm II ligger attraktivt tæt på busforbindelser, S-tog og Metro. Du behøver dog ikke forlade kvarteret, da studietilbud, kulturmiljøer, buktiks- og erhvervsliv allerede findes her.

Nybyggerier blomstrer op og kan give ekstra værdi, både hvis du er kulturinteresseret, har en aktiv livsstil eller går op i begge dele. Flintholmkvarteret har ”KU-BE” huset, svømmehallen og mange nye ungdomsboliger liggende i nærområdet. Med andre ord skal du ikke lede længe, for at finde sociale aktiviteter.

Denne bydel er skabt på baggrund af forskellighed i alt fra boliger og kollegier til plejehjem, kontorbygninger og indkøb. Vi har skabt en by i byen til dig, som lever og ånder for storbyens stemning i en overskuelig skala.

Beliggenhed

Svømmehal

~160m

Off. transport

~350m

Have

~500m

Skole

~350m

Butik

~350m

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning