Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Info vedr. coronavirus

Amagerfælledvej 46, 5. 10.
2300 København S

4-værelses lejebolig på 122 m2 i København S

Lejemålsnr. 9-288-20

Velkommen til Eddagård.

Eddagård er etape 2 af Bryggehusene og ejendommen stod klar til indflytning i marts 2020 og består af i alt 69 lejemål.

Ejendommen er beliggende i 2300 København S - midt imellem Islands Brygge og DR Byen - et attraktivt, nyt grønt boligkvarter tæt på by og natur. Kvarteret er til dig, der foretrækker arkitektur af høj kvalitet, varieret bynatur og et aktivt fællesskab midt i byens puls. Her kan du leve et moderne familieliv i trygge rammer midt i det historiske København. Der er gode forbindelser til resten af byen med metroen, adskillige buslinjer, i bil og på cykel, ligesom der er rig mulighed for gode gåture, fx. på Fælleden. Boligkvarterets legende grønne cykelrute inviterer til daglige ture til resten af Islands Brygge, til byens rige kulturliv og til et aktivt friluftsliv i Naturpark Amager. Bryggens Bastion, som området også kaldes, bygger videre på det historiske fortidsminde Faste Batteri, der udgør et grønt åndehul, hvor både store og små kan mærke historiens vingesus.

Ejendommen er beliggende tæt på indkøbsmuligheder og ikke mindst et væld af daginstitutioner og skoler. På cykel eller gåben kommer du hurtigt og nemt til Firsketorvet via cykelbroen fra Islands Brygge. Hvis du istedet foretrækker Fields kommer du nemt dertil med Metroen eller på cykel langs Ørestad Boulevard. Du har ej heller langt til Fælleden som byder op til smukke gåture i ro og fred.

Det er desværre ikke muligt at få beboerlicens til parkering i området, da ejendomme har tilhørende p-kælder, som fortsat er under opførsel. Indtil da tilbyder bygherre, Bachgruppen, leje af p-pladser i nærområdet.

Husdyrhold er ikke tilladt.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Boligdata

Boligareal: 122 m2
Værelser: 4
Ledig pr. 01-08-2021

Husleje

Husleje: 17.500,00 kr./md.
Varme (aconto): 850,00 kr./md.
Vand (aconto): 500,00 kr./md.

Depositum

Depositum: 52.500,00 kr.
Forudbetalt leje: 17.500,00 kr.

Få en fremvisning Hent prospekt Kontaktinformation

Kontaktperson

Navn: Sarah Gade
Telefon: +45 60987707
E-mail: sarah.gade@heimstaden.dk

Udlejningsafdeling

Telefon: +45 33751010
E-mail: udlejning@heimstaden.dk

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Information vedr. coronavirus

På grund af corona-pandemien står vi i en ekstraordinær situation. Hos Heimstaden gør vi alt for at mindske risikoen for smittespredning og derfor tilbyder vi trygge fremvisninger 1:1 eller via video. Her møder vi dig med et stort smil fremfor et håndtryk.

Få en fremvisning

Ønsker du at få en fremvisning af boligen, så send os dine kontaktoplysninger, så tager vi fat i dig hurtigst muligt for at lave en aftale.