Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Info vedr. coronavirus

Preben Kaas' Vænge 3, 5. 501.
2000 Frederiksberg

2-værelses studiebolig på 43 m2 på Frederiksberg

Lejemålsnr. 9-293-87

Velkommen til Flintholm II kollegiet på Frederiksberg.

Kollegiet er beliggende i Frederiksbergs Revykvarter i kort gåafstand fra Flintholm Station. Ejendommen består af 92 lejligheder til studerende. Lejlighederne er fordelt på 5 etager og indeholder alle badeværelse og køkkener af høj kvalitet. I stueplan har lejlighederne små private arealer udenfor.

Flintholm II består desuden af flere fællesrum, hvor sociale relationer kan komme i spil og vokse, og en flot fælles tagterasse med udsigt over byen. De omkringliggende arealer er omdannet til fælles forhaver med stiforbindelser. Derover forefindes der også cykelparkering, og med det nærliggende kulturhus er der rig mulighed for bevægelse og hyggelige stunder.

Alle boliger udlejes umøbleret. Det er ikke tilladt at have børn som bor i lejemålene.

Der gøres opmærksom på, at boligerne er studieboliger og det er dermed et krav at du er aktiv studerende eller optaget på et godkendt studie, mellem 18-30 år samt du skal have min. et års studie tilbage fra ønsket indflytningsdato for at kunne komme i betragtning til en bolig i ejendommen.

Husdyr er ikke tilladt.

Boligdata

Boligareal: 43 m2
Værelser: 2
Ledig pr. 01-07-2021

Husleje

Husleje: 10.195,00 kr./md.
Varme (aconto): 300,00 kr./md.
Vand (aconto): 200,00 kr./md.

Depositum

Depositum: 30.585,00 kr.
Forudbetalt leje: 10.195,00 kr.

Få en fremvisning Kontaktinformation

Kontaktperson

Navn: Sarah Gade
Telefon: +45 60987707
E-mail: sarah.gade@heimstaden.dk

Udlejningsafdeling

Telefon: +45 33751010
E-mail: udlejning@heimstaden.dk

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Information vedr. coronavirus

På grund af corona-pandemien står vi i en ekstraordinær situation. Hos Heimstaden gør vi alt for at mindske risikoen for smittespredning og derfor tilbyder vi trygge fremvisninger 1:1 eller via video. Her møder vi dig med et stort smil fremfor et håndtryk.

Få en fremvisning

Ønsker du at få en fremvisning af boligen, så send os dine kontaktoplysninger, så tager vi fat i dig hurtigst muligt for at lave en aftale.