Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Info vedr. coronavirus

Taffelæblevej 6, 2. th.
2500 Valby

4-værelses lejebolig på 112 m2 i Valby

Lejemålsnr. 9-298-109

Astilbe Hus har en central placering i Københavns nye spirende bydel, Grønttorvet. Her er du omringet af spiselige træer og buske, og grønne områder hvor både afslapning og leg er i hæjsædet. Grønttorvet er for dig, der drømmer om grønne og hyggelige omgivelser, afslapning og fællesskaber, kort afstand til offentlig transport, og som ønsker den bedste beliggenhed.

Astilbe Hus huser i alt 196 velindrettede, lyse kvalitetslejligheder. Ejendommen har en unik beliggenhed ud mod Grønttorvets nye spiselige park og egner sig perfekt til par og familier, der ønsker at være tæt på byens puls i grønne omgivelser. Her får du en lejlighed i topkvalitet og et bymiljø, hvor du kan tanke op og nyde tilværelsen. Lejlighederne er fra 1-5 værelser og alle lejligheder har som minimum én altan eller terrasse. Alle lejligheder er indrettet med hårde hvidevarer inkl. vaskesøjle på badeværelset. Der er gulvvarme overalt i lejlighederne.

Der er mulighed for at leje en p-plads i den underliggende parkeringskælder. Der kan ansøges om husdyrhold til én kat eller hund.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere

Boligdata

Boligareal: 112 m2
Værelser: 4
Ledig pr. 01-05-2021

Husleje

Husleje: 14.895,00 kr./md.
Varme (aconto): 750,00 kr./md.
Vand (aconto): 450,00 kr./md.

Depositum

Depositum: 44.685,00 kr.
Forudbetalt leje: 14.895,00 kr.

Få en fremvisning Kontaktinformation

Kontaktperson

Navn: Maria Bitsch
Telefon: +45 60987789
E-mail: maria.bitsch@heimstaden.dk

Udlejningsafdeling

Telefon: +45 33751010
E-mail: udlejning@heimstaden.dk

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Information vedr. coronavirus

På grund af corona-pandemien står vi i en ekstraordinær situation. Hos Heimstaden gør vi alt for at mindske risikoen for smittespredning og derfor tilbyder vi trygge fremvisninger 1:1 eller via video. Her møder vi dig med et stort smil fremfor et håndtryk.

Få en fremvisning

Ønsker du at få en fremvisning af boligen, så send os dine kontaktoplysninger, så tager vi fat i dig hurtigst muligt for at lave en aftale.


    Jeg ønsker at modtage gode råd og tilbud via Heimstadens kommunikationskanaler.