Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Info vedr. coronavirus

Carl Jacobsens Vej 14G
2500 Valby

4-værelses lejebolig på 123 m2 i Valby

Lejemålsnr. 9-297-71

Ny attraktiv bydel. Innovativt område med masser af kant

Ny Ellebjerg er en af Københavns nye attraktive bydele med masser af charme og sjæl. I dag bliver industrikvarterets gamle fabrikker, maskinhaller og værksteder brugt til atelierer, kreative kontorfællesskaber og ungdomsuddannelser, men den industrielle historie er bevaret.

Lige på den anden side af Ellebjergvej ligger Københavns største park, Valbyparken, som indbyder til gå- eller løbeture.

Her finder du også Valby-Hallen og Valby Vandkulturhus, hvor du kan tage en svømmetur eller lege med ungerne.

Ud over de mange sportsaktiviteter er der også institutioner, skoler, indkøbsmuligheder og hyggelige caféer i nærområdet. Du kan for eksempel hente lækkert morgenbrød fra Emmerys lige om hjørnet, og der kommer efter planen til at være café eller restaurant i stuen i Kløverbladsparken.

Ellers er der kun en kort cykeltur ad den nye grønne cykelsti ind til hjertet af Valby, der byder på økologisk marked, specialbutikker, shopping og et hyggeligt cafémiljø. Herfra kommer du nemt til bland andet indre by og brokvartererne.

Er du ikke den store cyklist, ligger Ny Ellebjerg Station og flere buslinjer lige om hjørnet, lige som der åbner en ny metrostation i 2023, så du kommer endnu tættere på byen.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere

Boligdata

Boligareal: 123 m2
Værelser: 4
Ledig pr. 01-06-2021

Husleje

Husleje: 15.395,00 kr./md.
Varme (aconto): 850,00 kr./md.
Vand (aconto): 500,00 kr./md.

Depositum

Depositum: 46.185,00 kr.
Forudbetalt leje: 15.395,00 kr.

Få en fremvisning Kontaktinformation

Kontaktperson

Navn: Sarah Gade
Telefon: +45 60987707
E-mail: sarah.gade@heimstaden.dk

Udlejningsafdeling

Telefon: +45 33751010
E-mail: udlejning@heimstaden.dk

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Information vedr. coronavirus

På grund af corona-pandemien står vi i en ekstraordinær situation. Hos Heimstaden gør vi alt for at mindske risikoen for smittespredning og derfor tilbyder vi trygge fremvisninger 1:1 eller via video. Her møder vi dig med et stort smil fremfor et håndtryk.

Få en fremvisning

Ønsker du at få en fremvisning af boligen, så send os dine kontaktoplysninger, så tager vi fat i dig hurtigst muligt for at lave en aftale.


    Jeg ønsker at modtage gode råd og tilbud via Heimstadens kommunikationskanaler.