Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Info vedr. coronavirus

Lily Brobergs Vej 23
2500 Valby

5-værelses lejebolig på 173 m2 i Valby

Lejemålsnr. 9-203-7

Kirsebærparken er beliggende mellem Vigerslev Allé og Gammel Køge Landevej i Valby. Området er også kaldet Valby Maskin Fabrik, idet grunden tidligere tilhørte FL Smidth.

Her er du i gåafstand fra skole, indkøb, offentlig transport, fitnesscentre og meget mere. Hele området er trukket tilbage fra de store veje, hvilket skaber et yderst børnevenligt område for dem, der ønsker at børnene kan løbe udenfor og lege, men stadig vil være tæt på byen. Du finder op til flere legepladser i området. Kirsebærparken er en del af det nye område nær Toftegårds Plads i Valby. Fokus har her været på at skabe et familievenligt område tæt på byen, hvor der er plads til leg og hygge tæt på byens puls. Indenfor gå- eller cykelafstand finder du ligeledes Spinderiet som er det lokale shopping center med alt det du har brug for, og hvis du mangler noget er Fisketorvet kun 2 stop væk med S-toget. På Valby Langgade finder du alverdens cafeer og spisesteder samt vinbar og specialbutikker.

Kirsebærparken består af 10 rækkehuse og er opført i 2007. Rækkehusene i Kirsebærparken er 3 etager med køkken og spisestue i stueetagen, opholdsstue og soveværelser på hhv. 1. og 2. sal. Der er to badeværelser, udendørs skur samt udekøkken og terrasse til alle lejemålene.

Som lejer i Kirsebærparken får du 1 stk. p-plads med i den månedlige husleje i det nærliggende parkeringshus på Poul Reichardt Vej. Såfremt du har brug for mere end denne ene p-plads kan dette naturligvis lejes mod betaling.

Der kan ansøges om husdyrhold til en mindre hund eller kat.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Boligdata

Boligareal: 173 m2
Værelser: 5
Ledig pr. 01-03-2021

Husleje

Husleje: 22.995,00 kr./md.
Varme (aconto): 0,00 kr./md.
Vand (aconto): 0,00 kr./md.

Depositum

Depositum: 68.985,00 kr.
Forudbetalt leje: 22.995,00 kr.

Få en fremvisning Kontaktinformation

Kontaktperson

Navn: Maja Andersen
Telefon: +45 60987768
E-mail: maja.andersen@heimstaden.dk

Udlejningsafdeling

Telefon: +45 33751010
E-mail: udlejning@heimstaden.dk

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Information vedr. coronavirus

På grund af corona-pandemien står vi i en ekstraordinær situation. Hos Heimstaden gør vi alt for at mindske risikoen for smittespredning og derfor tilbyder vi trygge fremvisninger 1:1 eller via video. Her møder vi dig med et stort smil fremfor et håndtryk.

Få en fremvisning

Ønsker du at få en fremvisning af boligen, så send os dine kontaktoplysninger, så tager vi fat i dig hurtigst muligt for at lave en aftale.


    Jeg ønsker at modtage gode råd og tilbud via Heimstadens kommunikationskanaler.