Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Info vedr. coronavirus

Amerika Plads 34, 3. tv.
2100 København Ø

3-værelses lejebolig på 124 m2 i København Ø

Lejemålsnr. 9-311-2

Ejendommen er opført i 2008. Beliggende på det eksklusive Amerika Plads med Indiakaj, Langelinie og Kastellet mm som naboer. Der er kort gå afstand til Netto og Lagkagehuset, som ligeledes er beliggende på Amerika Plads.

Derudover er der få skridt til vandkanten, hvor du kan følge med i Københavns Færge terminal hvorfra Oslo-båden har sin gang. Ligeledes er der ikke langt til Marmormolen hvor der blandt andet er mulighed for at hænge ud langs vandkanten og tage en dukkert i mellem de moderne ejendomme og kanalmiljøet.

Alle lejlighederne har altan. Her er naturligvis elevator, dørtelefon, mulighed for leje af parkeringsplads i den underjordiske P-kælder (Udlejning af p via Apcoa) og mange andre faciliteter.

Boligdata

Boligareal: 124 m2
Værelser: 3
Ledig nu

Husleje

Husleje: 17.095,00 kr./md.
Varme (aconto): 500,00 kr./md.
Vand (aconto): 850,00 kr./md.

Depositum

Depositum: 51.285,00 kr.
Forudbetalt leje: 17.095,00 kr.

Få en fremvisning Kontaktinformation

Kontaktperson

Navn: Maria Bitsch
Telefon: +45 60987789
E-mail: maria.bitsch@heimstaden.dk

Udlejningsafdeling

Telefon: +45 33751010
E-mail: udlejning@heimstaden.dk

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Information vedr. coronavirus

På grund af corona-pandemien står vi i en ekstraordinær situation. Hos Heimstaden gør vi alt for at mindske risikoen for smittespredning og derfor tilbyder vi trygge fremvisninger 1:1 eller via video. Her møder vi dig med et stort smil fremfor et håndtryk.

Få en fremvisning

Ønsker du at få en fremvisning af boligen, så send os dine kontaktoplysninger, så tager vi fat i dig hurtigst muligt for at lave en aftale.


    Jeg ønsker at modtage gode råd og tilbud via Heimstadens kommunikationskanaler.