Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Info vedr. coronavirus

Carl Jacobsens Vej 14T, 3. tv.
2500 Valby

4-værelses lejebolig på 103 m2 i Valby

Lejemålsnr. 9-297-99

Kløverbladsparken byder på 102 skønne lejeboliger i Ny Ellebjerg – en attraktiv ny bydel, der er skudt op blandt værksteder og fabrikshaller i Valbys gamle industrikvarter.

Lejeboligerne er lyse og venlige med egetræsgulve, hvide vægge og funktionelt køkken og bad, så du nemt kan sætte dit eget personlige præg på. Derudover har de fleste lejligheder et fantastisk lysindfald fra begge sider, så du får opholdsrum med masser af dagslys.

Hver bolig har sit eget private uderum i form af solrige altaner eller terrasse i stueetagen. Derudover er der to store fælles tagterrasser, hvor du kan mødes med de andre beboere til en hyggelig grillaften eller et glas vin i aftensolen – og får du fingrene i en af de eksklusive penthouselejligheder i to etager, har du din egen tagterrasse med udsigt over byen.

I Kløverbladsparken finder du også et fælleslokale med køkken, hvis du skal holde fest, samt en stor parkeringskælder under bygningerne. Her har hver bolig også et privat depotrum.

Lejeboligerne fås med et-seks værelser og passer perfekt til moderne storbymennesker – lige fra studerende til par og større børnefamilier.

Det grønne område mellem bygningerne er åbent og indbydende med store græsarealer, højbede, blomster, buske og træer – og det er ikke kun for beboerne, men for alle, der kommer forbi, for dermed at skabe et parklignende miljø med masser af liv.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Boligdata

Boligareal: 103 m2
Værelser: 4
Ledig nu

Husleje

Husleje: 14.695,00 kr./md.
Varme (aconto): 700,00 kr./md.
Vand (aconto): 400,00 kr./md.

Depositum

Depositum: 44.085,00 kr.
Forudbetalt leje: 14.695,00 kr.

Få en fremvisning Kontaktinformation

Kontaktperson

Navn: Sarah Gade
Telefon: +45 60987707
E-mail: sarah.gade@heimstaden.dk

Udlejningsafdeling

Telefon: +45 33751010
E-mail: udlejning@heimstaden.dk

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Information vedr. coronavirus

På grund af corona-pandemien står vi i en ekstraordinær situation. Hos Heimstaden gør vi alt for at mindske risikoen for smittespredning og derfor tilbyder vi trygge fremvisninger 1:1 eller via video. Her møder vi dig med et stort smil fremfor et håndtryk.

Få en fremvisning

Ønsker du at få en fremvisning af boligen, så send os dine kontaktoplysninger, så tager vi fat i dig hurtigst muligt for at lave en aftale.


    Jeg ønsker at modtage gode råd og tilbud via Heimstadens kommunikationskanaler.