Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Info vedr. coronavirus

Sankt Nikolaj Vej 13, st. tv.
1954 Frederiksberg C

4-værelses lejebolig på 176 m2 i Frederiksberg C

Lejemålsnr. 9-223-658

Velkommen til denne attraktive ejendom placeret i hjertet af Frederiksberg.

Ejendommen Hostrups-Have ligger i hjertet af Frederiksberg. Her finder du lyse og rummelige lejligheder placeret omkring det smukke parkanlæg i midten af bebyggelsen. Ejendommen er tegnet af arkitekt Hans Dahlerup Berthelsen og har bevaret den enkle og saglige stil fra 1930'erne, som endnu gør Hostrups-Have til en af Frederiksbergs mest ikoniske bygninger. Ejendommen var tidligere en andelsboligforening, men ejendommen er nu ejet af Heimstaden og består af næsten 700 lejeboliger.

Ejendommen er beliggende få skridt fra Falkoner Allé hvor der er både offentlig transport, indkøbsmuligheder, caféer og restauranter samt Frederiksberg Centeret, som er et besøg værd hvis shoppelysten melder sig.

I Hostrups-Have finder du lejligheder til både den lille og store familie. Størrelserne varierer fra 2 til 6 værelser og de fleste lejligheder har egen altan eller terrasse. Alle lejemå harl gennemgået renovering, hvilket betyder at de fremstår i meget god stand. Lejlighederne indeholder hvidt Svane Køkken og alt i hårde hvidevarer, inkl. vaskesøjle på badeværelset.

Der er en mindre person-elevator i alle opgange. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen. Det er ej heller muligt at anvende boligen som bofællesskab eller delebolig blandt venner.

Lejligheden er klar til overtagelse snarest muligt.

*Billederne er ikke nødvendigvis fra den specifikke bolig, hvorfor udsigt og planløsning kan variere. Materialerne er dog ens i alle lejemål i ejendommen.

Boligdata

Boligareal: 176 m2
Værelser: 4
Ledig nu

Husleje

Husleje: 21.250,00 kr./md.
Varme (aconto): 1.200,00 kr./md.
Vand (aconto): 0,00 kr./md.

Depositum

Depositum: 63.750,00 kr.
Forudbetalt leje: 21.250,00 kr.

Få en fremvisning Kontaktinformation

Kontaktperson

Navn: Patrick Boe Petersen
Telefon: +45 60987766
E-mail: patrick.boe.petersen@heimstaden.dk

Udlejningsafdeling

Telefon: +45 33751010
E-mail: udlejning@heimstaden.dk

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Information vedr. coronavirus

På grund af corona-pandemien står vi i en ekstraordinær situation. Hos Heimstaden gør vi alt for at mindske risikoen for smittespredning og derfor tilbyder vi trygge fremvisninger 1:1 eller via video. Her møder vi dig med et stort smil fremfor et håndtryk.

Få en fremvisning

Ønsker du at få en fremvisning af boligen, så send os dine kontaktoplysninger, så tager vi fat i dig hurtigst muligt for at lave en aftale.


    Jeg ønsker at modtage gode råd og tilbud via Heimstadens kommunikationskanaler.