Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Info vedr. coronavirus

Kirsebærvænget 27
2800 Kongens Lyngby

4-værelses lejebolig på 108 m2 i Kongens Lyngby

Lejemålsnr. 9-282-19

Rolig og central beliggenhed nær Engelsborgskolen, i et kvarter med masser af legekammerater. Beliggenheden giver en nem hverdag med gåafstand til både S-tog, de daglige indkøb og Lyngby Hovedgades butikker.

Lyngby-Taarbæk kommune er på alle måder en privilegeret kommune. Den er på en gang en aktiv handelsby, en ambitiøs erhvervsby, en grøn bolig by og en spændende kulturby.

Kongens Lyngby er med Lyngby Storcenter, Magasin du Nord, Johannes Fog og mere end 200 specialforretninger og spisesteder et spændende og varieret handelscentrum. Dyrehaven, Lyngby Åmose, Eremitageslottet, Marienborg, Sorgenfri Slot, Lyngby Sø, ja, det grønne og historiske findes overalt i kommunen. Og vil du være aktiv, kan du spille golf på golfbanen i Dyrehaven, sejle kano på Lyngby Sø, ride på pony ved Fortunen, svømme i Frederiksdal fribad eller spille fodbold på banerne ved Lyngby Stadion – mulighederne er mange.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Boligdata

Boligareal: 108 m2
Værelser: 4
Ledig nu

Husleje

Husleje: 17.295,00 kr./md.
Varme (aconto): 0,00 kr./md.
Vand (aconto): 450,00 kr./md.

Depositum

Depositum: 51.885,00 kr.
Forudbetalt leje: 17.295,00 kr.

Få en fremvisning Kontaktinformation

Kontaktperson

Navn: Patrick Boe Petersen
Telefon: +45 60987766
E-mail: patrick.boe.petersen@heimstaden.dk

Udlejningsafdeling

Telefon: +45 33751010
E-mail: udlejning@heimstaden.dk

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Information vedr. coronavirus

På grund af corona-pandemien står vi i en ekstraordinær situation. Hos Heimstaden gør vi alt for at mindske risikoen for smittespredning og derfor tilbyder vi trygge fremvisninger 1:1 eller via video. Her møder vi dig med et stort smil fremfor et håndtryk.

Få en fremvisning

Ønsker du at få en fremvisning af boligen, så send os dine kontaktoplysninger, så tager vi fat i dig hurtigst muligt for at lave en aftale.


    Jeg ønsker at modtage gode råd og tilbud via Heimstadens kommunikationskanaler.