Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Spørg os

Njalsgade 187, 1. 5
2300 København S

3-værelses lejebolig på 65 m2 i København S

Lejemålsnr. 9-300-25

Gunhildgård består af 111 attraktive lejelejligheder beliggende på Bryggens Bastion, Københavns nye, grønne bykvarter. Lejlighedernes størrelser spænder fra 55 m2 – 119 m2 fordelt på to til fire rum, som alle byder på gode planløsninger og smukt lysindfald.

I alle lejligheder får du:

Gode planløsninger med to til fire lyse rum og store vinduer. Flotte lakerede egetræsgulve, rå betonvægge, grebsfrit HTH-køkken med køkkenvask i rustfrit stål. Hårde hvidevarer fra Siemens. Grohe armaturer på badeværelset

samt egen altan.

De unikke lejeboliger er for dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet, arkitektur eller beliggenhed.

Som beboer i Gunhildgård bliver du en del af Bryggehusene på Bryggens Bastion, det blomstrende nye bykvarter i København. Området henvender sig særligt til dig, der holder af arkitektur af høj kvalitet, et godt nærmiljø med caféer og restauranter, grønne områder og byens liv tæt på.

Med en lejebolig i Gunhildgård kommer du til at bo både grønt og centralt i skønne, lyse lejligheder – alle med egen altan eller terrasse, hvorfra du kan nyde udsigten til de grønne områder.

Ejendommen ligger desuden i gåafstand til havnebadet, metroen, indkøbsmuligheder og daginstitutioner.

Det er ikke tilladt at have husdyr.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Åbent hus søndage kl. 10:00 - Vi mødes foran Njalsgade 187 - Der er kun mulighed for at se vores prøvebolig, der er en 3 værelses lejlighed.

Boligdata

Boligareal: 65 m2
Værelser: 3
Reserveret

Husleje

Husleje: 11.695,00 kr./md.
Varme (aconto): 450,00 kr./md.
Vand (aconto): 250,00 kr./md.

Depositum

Depositum: 35.085,00 kr.
Forudbetalt leje: 11.695,00 kr.

Kontaktinformation

Udlejningsafdeling

Telefon: +45 33751010
E-mail: udlejning@heimstaden.dk

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Information vedr. coronavirus

På grund af corona-pandemien står vi i en ekstraordinær situation. Hos Heimstaden gør vi alt for at mindske risikoen for smittespredning og derfor tilbyder vi trygge fremvisninger 1:1 eller via video. Her møder vi dig med et stort smil fremfor et håndtryk.