Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Spørg os

Thorshammer 19
7500 Holstebro

3-værelses lejebolig på 78 m2 i Holstebro

Lejemålsnr. 9-334-19

På Thorshammer 1-105 centralt i Holstebro, finder du denne skønne ejendom i to etager. Ejendommen er del af et eftertragtet, godt og sundt område, og den er placeret lige ud til et grønt område til fri afbenyttelse.

Ejendommem fremtræder velholdt, såvel ude som inde. Ejendommen er beliggende i blandt grønne bøgehække og på små veje, således der er plads til børn og afslapning i de nærliggende haver og terrasser.

Lige omkring hjemmet udfolder der sig fine, grønne områder, og nærheden til Holstebro Centrum sørger for at du har kort afstand til diverse specialforretninger og kulturoplevelser, mens busser og indkøbsmuligheder er i gåafstand. Såfremt jobbet kræver pendling, har du let adgang til flere indfaldsveje.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Såfremt lejligheden ønskes anvendt som delebolig, er det maks. tilladt at bo det antal mennesker i lejligheden, som der er værelser tilsvarende.

Lejemålet er ubegrænset, dog minimum 12 mdr.

Det er ej heller muligt at leje en bolig, såfremt du er registreret i RKI.

Kontakt Heimstaden for mere information.

Boligdata

Boligareal: 78 m2
Værelser: 3
Ledig pr. 15-08-2020

Husleje

Husleje: 6.095,00 kr./md.
Varme (aconto): 550,00 kr./md.
Vand (aconto): 300,00 kr./md.

Depositum

Depositum: 18.285,00 kr.
Forudbetalt leje: 6.095,00 kr.

Få en fremvisning Kontaktinformation

Kontaktperson

Navn: Nina Bendix
Telefon: +45 60987776
E-mail: nbe@heimstaden.dk

Udlejningsafdeling

Telefon: +45 33751010
E-mail: udlejning@heimstaden.dk

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Information vedr. coronavirus

På grund af corona-pandemien står vi i en ekstraordinær situation. Hos Heimstaden gør vi alt for at mindske risikoen for smittespredning og derfor tilbyder vi trygge fremvisninger 1:1 eller via video. Her møder vi dig med et stort smil fremfor et håndtryk.

Få en fremvisning

Ønsker du at få en fremvisning af boligen, så send os dine kontaktoplysninger, så tager vi fat i dig hurtigst muligt for at lave en aftale.


Jeg ønsker at modtage gode råd og tilbud via Heimstadens kommunikationskanaler.