Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Info vedr. coronavirus

Vestre Teglgade 10B, 1. mf.
2450 København SV

3-værelses lejebolig på 98 m2 i København SV

Lejemålsnr. 9-301-72

Velkommen til Holmediget - nyopførte lejligheder ved vandkanten!

Holmediget består af 105 attraktive kvalitetslejligheder fordelt på 2-5 værelser. Alle lejligheder har egen altan eller terrasse. Alle lejligheder har gulvvarme, nyt hvidt køkken fra Svane i høj kvalitet og Grohe køkkenarmatur, Siemens hårdehvidevarer i køkkenet, badeværelse fra Svane med Grohe armaturer, Siemens vaskemaskine & tørretumbler. Lejlighederne er gennemlyste og har store vinduespartier. Der er desuden mulighed for at leje parkeringsplads i kælderen til kr. 625,00 pr. md.

Hertil byder ejendommen på elevator, et skønt fællesrum og et fantastisk gårdmiljø, hvor du kan slappe af og hygge i de åbne arealer.

Med Holmediget ønsker vi at tilbyde familieboliger i et attraktivt bymiljø, hvor det bedste findes inden for rækkevidde. Her bor du i kort afstand til både indkøb, daginstitutioner og skole - og ikke mindst vandet.

Området er næsten færdigbygget og allerede nu blomstrer butiks- og cafélivet, med steder som det italienske supermarked SuperMarco og hyggelige bådcafeer, hvor du kan forkæle dig selv og dem, du holder af. Metroen åbner også i år 2024.

Kontakt os med det samme for at få en personlig fremvisning af din kommende bolig på tlf. 33 75 10 10 eller udlejning@heimstaden.dk

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Boligdata

Boligareal: 98 m2
Værelser: 3
Ledig nu

Husleje

Husleje: 13.595,00 kr./md.
Varme (aconto): 700,00 kr./md.
Vand (aconto): 400,00 kr./md.

Depositum

Depositum: 40.785,00 kr.
Forudbetalt leje: 13.595,00 kr.

Få en fremvisning Kontaktinformation

Kontaktperson

Navn: Philip Stenkjær
Telefon: +45 60987705
E-mail: pst@heimstaden.dk

Udlejningsafdeling

Telefon: +45 33751010
E-mail: udlejning@heimstaden.dk

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Information vedr. coronavirus

På grund af corona-pandemien står vi i en ekstraordinær situation. Hos Heimstaden gør vi alt for at mindske risikoen for smittespredning og derfor tilbyder vi trygge fremvisninger 1:1 eller via video. Her møder vi dig med et stort smil fremfor et håndtryk.

Få en fremvisning

Ønsker du at få en fremvisning af boligen, så send os dine kontaktoplysninger, så tager vi fat i dig hurtigst muligt for at lave en aftale.


    Jeg ønsker at modtage gode råd og tilbud via Heimstadens kommunikationskanaler.