Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Info vedr. coronavirus

Nitivej 14, 4. tv.
2000 Frederiksberg

3-værelses lejebolig på 86 m2 på Frederiksberg

Lejemålsnr. 9-218-15

Nitivej ligger på Frederiksberg i et dejligt beboerkvarter placeret mellem Nordre Fasanvej og Falkoner Allé. I denne del af Frederiksberg er der flere institutioner og indkøbsmuligheder inden for kort afstand samt et hyggeligt caféliv, hvor man kan nyde en frokost eller en kop kaffe. Når man skal fra A til B, ligger kvarteret lige for enden af Bispebuen og i nærheden af Fuglebakken station samt flere buslinjer.

Ejendommen på Nitivej er opført i 1997 og består af i alt 40 lejeboliger fordelt på 6 etager. Lejemålene måler 63 til 135 m2 og varierer mellem 2 til 4 værelser med tilhørende stor altan ud til en lille grøn have til ejendommen beboere. På den anden side af ejendommen findes parkeringspladser, som kan bruges med gyldig p-licens til Frederiksberg kommune. Der er også et skur til cykelparkering. Det er desværre ikke tilladt at have husdyr i ejendommen.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Boligdata

Boligareal: 86 m2
Værelser: 3
Ledig nu

Husleje

Husleje: 14.895,00 kr./md.
Varme (aconto): 600,00 kr./md.
Vand (aconto): 350,00 kr./md.

Depositum

Depositum: 44.685,00 kr.
Forudbetalt leje: 14.895,00 kr.

Få en fremvisning Kontaktinformation

Kontaktperson

Navn: Patrick Boe Petersen
Telefon: +45 60987766
E-mail: patrick.boe.petersen@heimstaden.dk

Udlejningsafdeling

Telefon: +45 33751010
E-mail: udlejning@heimstaden.dk

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Information vedr. coronavirus

På grund af corona-pandemien står vi i en ekstraordinær situation. Hos Heimstaden gør vi alt for at mindske risikoen for smittespredning og derfor tilbyder vi trygge fremvisninger 1:1 eller via video. Her møder vi dig med et stort smil fremfor et håndtryk.

Få en fremvisning

Ønsker du at få en fremvisning af boligen, så send os dine kontaktoplysninger, så tager vi fat i dig hurtigst muligt for at lave en aftale.


    Jeg ønsker at modtage gode råd og tilbud via Heimstadens kommunikationskanaler.