Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Spørg os

Porcelænshaven 3 G
2000 Frederiksberg

4-værelses lejebolig på 152 m2 i Frederiksberg

Lejemålsnr. 9-212-7

Porcelænshaven, som ejendommen og gaden hedder, er en yderst flot ejendom bestående af rækkehuse med i alt 14 boliger, der blev bygget tilbage i 2008. Lejemålene varierer mellem 100 og 150 m2 fordelt på 3 til 5 værelser i 3-4 plan med tilhørende depotrum og en dejlig altan, hvor man kan sidde og nyde de grønne arealer i solen. De fleste rækkehuse har ligeledes privat tagterrasse samt lille have til lejemålet.

Ejendommen ligger centralt på Frederiksberg og er omringet af unikke muligheder i området. Denne del af Frederiksberg byder på et sprudlende studieliv, flere indkøbsmuligheder og en masse hyggelige caféoplevelser. Nærmest finder man dog Frederiksberg Have kun et stenkast fra ejendommen, hvor man kan nyde de smukke omgivelser midt i byen. Det er nemt og hurtigt at komme fra A til B med kort afstand til Fasanvej metrostation, buslinjer samt den Grønne (cykel)sti, som krydser det meste af København.

Rækkehuset er udført i lækre materialer med både gæstetoilet og badeværelse med vaskesøjle. I stueetagen er der stort køkkenalrum med spiseplads samt mange skabe til opbevaring. På de andre etager finder du stuen samt soveværelserne som varierer fra 2-4 styk afhængig af boligtype.

Som lejer i Porcelænshaven får du en p-plads i den tilhørende parkeringskælder inkl. i den månedlige husleje. Der kan ansøges om tilladelse til husdyrhold.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Boligdata

Boligareal: 152 m2
Værelser: 4
Reserveret

Husleje

Husleje: 24.495,00 kr./md.
Varme (aconto): 0,00 kr./md.
Vand (aconto): 0,00 kr./md.

Depositum

Depositum: 73.485,00 kr.
Forudbetalt leje: 24.495,00 kr.

Kontaktinformation

Kontaktperson

Navn: Michael Heinsbæk
Telefon: +45 60987785
E-mail: mhe@heimstaden.dk

Udlejningsafdeling

Telefon: +45 33751010
E-mail: udlejning@heimstaden.dk

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Information vedr. coronavirus

På grund af corona-pandemien står vi i en ekstraordinær situation. Hos Heimstaden gør vi alt for at mindske risikoen for smittespredning og derfor tilbyder vi trygge fremvisninger 1:1 eller via video. Her møder vi dig med et stort smil fremfor et håndtryk.