Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Info vedr. coronavirus

Mariane Thomsens Gade 36, 1. lejl. 2.
8000 Aarhus C

2-værelses lejebolig på 77 m2 i Aarhus C

Lejemålsnr. 9-312-13

Isbjerget, Marianne Thomsens Gade er en del af Aarhus Ø, som i de seneste år har været i en rivende udvikling. Her er man midt i Aarhus, omgivet af vandet fra Aarhusbugten, den gamle lystbådehavn i Aarhus og ikke mindst et smukt kig ind på Riis Skov. På Aarhus Ø er man tæt på lækre spisesteder, fitness, Havnebadet og de små hyggelige cafeer heromkring.

Isbjerget er utrolig spændende byggeri der med sin arkitektoniske stil giver nogle meget spændende og attraktive lejligheder, mange med en fantastisk udsigt udover byen, men også Marselisborg Skov og Helgenæs. Her er mange forskellige lejligheder i størrelsen 2-5 værelses lejligheder. De store penthouselejligheder rummer hele 227m2.

Her er offentlig transport i gåafstand, og ellers en lille cykeltur herfra kan man benytte sig af letbanen.

Alle lejligheder har adgang til depotrum via ejendommens parkeringskælder. Der er mulighed for at leje et parkeringskort, som giver adgang til de blå pladser i parkeringskælderen.

Lejemålet er klar til overtagelse fra Januar 2021. Lejeperioden er ubegrænset, dog minimum 12 mdr. og herefter er der 3 mdr. opsigelse.

Husdyrhold er ikke tilladt og det er ikke muligt at opnå tilladelse til husdyrhold.

Der forefindes elevator i ejendommen.

Bofællesskaber er ikke tilladt. Såfremt lejligheden ønskes anvendt som delebolig, er det maks. tilladt at bo det antal mennesker i lejligheden, som der er værelser tilsvarende.

Det er ej heller muligt at leje en bolig, såfremt du er registreret i RKI.

Boligdata

Boligareal: 77 m2
Værelser: 2
Reserveret

Husleje

Husleje: 9.995,00 kr./md.
Varme (aconto): 450,00 kr./md.
Vand (aconto): 0,00 kr./md.

Depositum

Depositum: 29.985,00 kr.
Forudbetalt leje: 9.995,00 kr.

Kontaktinformation

Kontaktperson

Navn: Nina Bendix
Telefon: +45 60987776
E-mail: nina.bendix@heimstaden.dk

Udlejningsafdeling

Telefon: +45 33751010
E-mail: udlejning@heimstaden.dk

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Information vedr. coronavirus

På grund af corona-pandemien står vi i en ekstraordinær situation. Hos Heimstaden gør vi alt for at mindske risikoen for smittespredning og derfor tilbyder vi trygge fremvisninger 1:1 eller via video. Her møder vi dig med et stort smil fremfor et håndtryk.