Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Spørg os

Oldenborggade 24, 3. th.
2300 København S

3-værelses lejebolig på 70 m2 i København S

Lejemålsnr. 9-307-51

Sadolin Have er 83 lejeboliger beliggende på Amager i København. Nærmere bestemt på Amagerbro, tæt på Christianshavn, Amager Strandpark og Amagerbrokvarteret. Den nordøstlige del af Amager tiltrækker et væld af folk, som prioriterer en central placering og en let adgang. Du kommer til at bo centralt til både indkøb, shopping og transport – det hele ligger blot en gåtur fra dit nye hjem. Her kan blandt andet nævnes metroen, som kun ligger en lille gåtur væk, Amagerbrocentret, Amagerbrogades butiksliv, et væld af caféer og restauranter og meget mere. Sadolin Have er stedet, hvor du kan bo fredeligt uden at gå på kompromis og oveni købet stadig bo i storbyen. 

Sadolin Have består af 2-6-værelses lejligheder på mellem 68-162 m2. Boligerne stod klar til indflytning i september 2019. Der er elevator i alle opgange. Alle lejligheder er indrettet med lækkert hvidt køkken fra HTH, samt hårde hvidevarer fra Siemens! 

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt os allerede i dag på tlf. 33 75 10 10 for en fremvisning.

Boligdata

Boligareal: 70 m2
Værelser: 3
Ledig nu

Husleje

Husleje: 13.195,00 kr./md.
Varme (aconto): 500,00 kr./md.
Vand (aconto): 300,00 kr./md.

Depositum

Depositum: 39.585,00 kr.
Forudbetalt leje: 13.195,00 kr.

Få en fremvisning Kontaktinformation

Kontaktperson

Navn: Sarah Gade
Telefon: +45 60987707
E-mail: sarah.gade@heimstaden.dk

Udlejningsafdeling

Telefon: +45 33751010
E-mail: udlejning@heimstaden.dk

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Information vedr. coronavirus

På grund af corona-pandemien står vi i en ekstraordinær situation. Hos Heimstaden gør vi alt for at mindske risikoen for smittespredning og derfor tilbyder vi trygge fremvisninger 1:1 eller via video. Her møder vi dig med et stort smil fremfor et håndtryk.

Få en fremvisning

Ønsker du at få en fremvisning af boligen, så send os dine kontaktoplysninger, så tager vi fat i dig hurtigst muligt for at lave en aftale.


Jeg ønsker at modtage gode råd og tilbud via Heimstadens kommunikationskanaler.