Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Info vedr. coronavirus

Strandpromenaden 75 3 tv.
2100 København Ø

3-værelses lejebolig på 140 m2 i København Ø

Lejemålsnr. 9-289-113

Velkommen til Scherfigs Have!

Scherfigs Have er beliggende på Østerbro, kun et stenkast fra Øresund. Her er der kræset omkring enhver detalje som sammen med omgivelserne skaber nogle fantastiske rammer. Området bærer præg af nærheden til vandet, hvor du på trods af den nære beliggenhed til indre by, finder ro på en hel unik måde.

Ejendommen består af 114 luksuriøse lejeboliger beliggende på Scherfigsvej og Strandpromenaden på Østerbro – direkte ud til Svanemøllebugten og Øresund. Et skønt miljø med miks af gammel historie og nye boliger. Scherfigs Have er en charmerende etageejendom med lækre og lyse lejligheder. Ens for alle boliger er, at de er opført i gedigne materialer og i høj kvalitet, med terrasser og altaner i forskellige størrelser. Badeværelset er ligeledes udført i meget høj kvalitet. Der er gulvvarme i lejlighederne og badeværelset. Alle hårde hvidevarer medfølger naturligvis.

I kælderen under bebyggelsen findes der parkeringspladser, som kan lejes, cykelparkering samt pulterrum. Der er elevator i alle opgange.

Denne lejlighed har den mest spetakulære udsigt og beliggenhed få skridt fra Øresund, 2 badeværelser og en fantastisk åben og lys rumdeling. Lejligheden er et must-see!

Der kan ansøges om tilladelse til husdyrhold til en lille hund eller kat.

Boligdata

Boligareal: 140 m2
Værelser: 3
Ledig nu

Husleje

Husleje: 29.900,00 kr./md.
Varme (aconto): 1.000,00 kr./md.
Vand (aconto): 600,00 kr./md.

Depositum

Depositum: 89.700,00 kr.
Forudbetalt leje: 29.900,00 kr.

Få en fremvisning Kontaktinformation

Kontaktperson

Navn: Simone Bjellum
Telefon: +45 60987735
E-mail: simone.bjellum@heimstaden.dk

Udlejningsafdeling

Telefon: +45 33751010
E-mail: udlejning@heimstaden.dk

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Information vedr. coronavirus

På grund af corona-pandemien står vi i en ekstraordinær situation. Hos Heimstaden gør vi alt for at mindske risikoen for smittespredning og derfor tilbyder vi trygge fremvisninger 1:1 eller via video. Her møder vi dig med et stort smil fremfor et håndtryk.

Få en fremvisning

Ønsker du at få en fremvisning af boligen, så send os dine kontaktoplysninger, så tager vi fat i dig hurtigst muligt for at lave en aftale.


    Jeg ønsker at modtage gode råd og tilbud via Heimstadens kommunikationskanaler.