Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Info vedr. coronavirus

Hostrups Have 58, st. th.
1954 Frederiksberg C

5-værelses lejebolig på 172 m2 i Frederiksberg C

Lejemålsnr. 9-223-582

Ejendommen Hostrups Have ligger i hjertet af Frederiksberg. Her finder du lyse og rummelige lejligheder placeret omkring det smukke parkanlæg i midten af bebyggelsen. Ejendommen er tegnet af arkitekt Hans Dahlerup Berthelsen og har bevaret den enkle og saglige stil fra 1930’erne, som endnu gør Hostrups Have til en af Frederiksbergs mest ikoniske bygninger.

Ejendommen er beliggende få skridt fra Falkoner Allé hvor der er både offentlig transport, indkøbsmuligheder, caféer og restauranter samt Frederiksberg Centeret, som er et besøg værd hvis shoppelysten melder sig.

I Hostrups-Have finder du lejligheder til både den lille og store familie. Størrelserne varierer fra 2 til 5 værelser og de fleste lejligheder har egen altan eller terrasse. Alle lejemål moderniseres og indeholder alle hårde hvidevarer, inkl. vaskesøjle på badeværelset.

Denne lejlighed er 172 kvm. + ca. 50 kvm. tilhørende kælder. Der er direkte adgang fra lejemålet til det store værelse i kælderen, som er med god loftshøjde - dog er der ingen vinduer i rummet, som henvender sig til hjemmekontor, legeværelse til børnene eller hjemmetrænings-rum - kun fantasien sætter grænser. Lejligheden er 5-værelses og fremstår i bedste stand med nyt køkken og bad samt nyafhøvlede gulve mv. Lejligheden er beliggende i stueetagen tilbagetrukket fra Falkoner Allé. Der er privat indgang til lejligheden.

Der er en mindre person-elevator i alle opgange. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen. Det er ej heller muligt at anvende boligen som bofællesskab.

Boligdata

Boligareal: 172 m2
Værelser: 5
Ledig nu

Husleje

Husleje: 22.995,00 kr./md.
Varme (aconto): 1.150,00 kr./md.
Vand (aconto): 0,00 kr./md.

Depositum

Depositum: 68.985,00 kr.
Forudbetalt leje: 22.995,00 kr.

Få en fremvisning Kontaktinformation

Udlejningsafdeling

Telefon: +45 33751010
E-mail: udlejning@heimstaden.dk

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Information vedr. coronavirus

På grund af corona-pandemien står vi i en ekstraordinær situation. Hos Heimstaden gør vi alt for at mindske risikoen for smittespredning og derfor tilbyder vi trygge fremvisninger 1:1 eller via video. Her møder vi dig med et stort smil fremfor et håndtryk.

Få en fremvisning

Ønsker du at få en fremvisning af boligen, så send os dine kontaktoplysninger, så tager vi fat i dig hurtigst muligt for at lave en aftale.


    Jeg ønsker at modtage gode råd og tilbud via Heimstadens kommunikationskanaler.