Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Spørg os

Faste Batteri Vej 100, 1. th.
2300 København S

2-værelses lejebolig på 92 m2 i København S

Lejemålsnr. 9-287-22

Velkommen til Bryggens Bastiom, som er beliggende i 2300 København S med en fantastisk central beliggenhed lige midt i mellem Islands Brygge og DR Byen. Kvarteret er nyt og under rivende udvikling og henvender sig i særdeleshed til dig, der foretrækker arkitektur af høj kvalitet, varieret bynatur, grønne områder og nærheden til byens liv og puls forbundet med det skønne naboskab i et nyopført boligområde. Bryggehusene består af i alt 262 boliger fordelt på 3 etaper. Bryggehusene etape 1 stod klar til indflytning i 2019 og består af i alt 78 lejligheder. I gåafstand finder du både bus og Metro, samt forskellige indkøbsmuligheder og daginstitutioner. Der er desuden heller ikke langt til Københavns Universitet.

Ejendommen byder på et attraktivt grønt gårdmiljø, hvor du kan leve et moderne familieliv i trygge rammer. Arkitekturen er af høj kvalitet og alle lejligheder har enten altan eller terrasse.

Lejlighederne fremstår rummelige og lyse med store vinduespartier, flotte egetræsgulve og udgang til altan eller terrasse. Alle lejligheder er udført med smukt moderne Svane køkken med alt i hårde hvidevarer og i åben forbindelse til stuen.

Der er elevator i ejendommen. Husdyrhold er desværre ikke tilladt.

Billederne er ikke nødvendigvis taget i den enkelte lejlighed, men repræsenterer materialevalget i ejendommen. udsigt mv. kan ligeledes variere.

Boligdata

Boligareal: 92 m2
Værelser: 2
Ledig nu

Husleje

Husleje: 12.700,00 kr./md.
Varme (aconto): 650,00 kr./md.
Vand (aconto): 350,00 kr./md.

Depositum

Depositum: 38.100,00 kr.
Forudbetalt leje: 12.700,00 kr.

Få en fremvisning Kontaktinformation

Kontaktperson

Navn: Maria Bitsch
Telefon: +45 60987789
E-mail: maria.bitsch@heimstaden.dk

Udlejningsafdeling

Telefon: +45 33751010
E-mail: udlejning@heimstaden.dk

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Information vedr. coronavirus

På grund af corona-pandemien står vi i en ekstraordinær situation. Hos Heimstaden gør vi alt for at mindske risikoen for smittespredning og derfor tilbyder vi trygge fremvisninger 1:1 eller via video. Her møder vi dig med et stort smil fremfor et håndtryk.

Få en fremvisning

Ønsker du at få en fremvisning af boligen, så send os dine kontaktoplysninger, så tager vi fat i dig hurtigst muligt for at lave en aftale.


Jeg ønsker at modtage gode råd og tilbud via Heimstadens kommunikationskanaler.