Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Info vedr. coronavirus

Gyngemose Parkvej 3, 5. th.
2860 Søborg

3-værelses lejebolig på 94 m2 i Søborg

Lejemålsnr. 9-291-11

Søterrasserne er et populært kvalitetsbyggeri fra 2006. Formsproget er enkelt og indbydende med facade i jordfarvede nuancer, store vinduespartier og mørke træskodder, der brydes af de glasafskærmede altaner. Den grønne tanke er tænkt ind i arkitekturen og der bidrages med et grønt islæt til lokalmiljøet. En elevator i opgangen gør livet lidt lettere, for selvom lejligheden bare ligger på første sal, kan turen derop være noget af en sag med klapvogn eller fyldte indkøbsposer.

Ejendommen passes af servicefirmaer, som sørger for bl.a. trappevask samt vinduespudsning. Der er mulighed for kabel-tv samt hurtig internet opkobling. Udsigten til de omkransende grønne arealer kan nydes fra alle ejendommens sider. Ejendommens beboere kan ligeledes nyde gavn af de gratis parkeringsmuligheder, der er at finde lige uden for hoveddøren.

Boligdata

Boligareal: 94 m2
Værelser: 3
Ledig nu

Husleje

Husleje: 13.995,00 kr./md.
Varme (aconto): 600,00 kr./md.
Vand (aconto): 200,00 kr./md.

Depositum

Depositum: 41.985,00 kr.
Forudbetalt leje: 13.995,00 kr.

Få en fremvisning Kontaktinformation

Kontaktperson

Navn: Patrick Boe Petersen
Telefon: +45 60987766
E-mail: patrick.boe.petersen@heimstaden.dk

Udlejningsafdeling

Telefon: +45 33751010
E-mail: udlejning@heimstaden.dk

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Information vedr. coronavirus

På grund af corona-pandemien står vi i en ekstraordinær situation. Hos Heimstaden gør vi alt for at mindske risikoen for smittespredning og derfor tilbyder vi trygge fremvisninger 1:1 eller via video. Her møder vi dig med et stort smil fremfor et håndtryk.

Få en fremvisning

Ønsker du at få en fremvisning af boligen, så send os dine kontaktoplysninger, så tager vi fat i dig hurtigst muligt for at lave en aftale.


    Jeg ønsker at modtage gode råd og tilbud via Heimstadens kommunikationskanaler.