Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Info vedr. coronavirus

Gyngemose Parkvej 3, 4. tv.
2860 Søborg

3-værelses lejebolig på 92 m2 i Søborg

Lejemålsnr. 9-291-9

Bygningens område er kendetegnet ved den gamle TV-by, hvor alle boligerne, indenfor de seneste 12 år, er blevet opført. Den ”nye bydel” byder på en idyllisk atmosfære og ligger blot 1 km. fra Utterslev Mose, 8 km. fra Københavns Rådhusplads og har nem adgang til motorvejsnettet. Bussen kører lige rundt om hjørnet, og der er kun 2,5 kilometer til Husum Station.

Ejendommen er beliggende i dejlige grønne områder med søer og kanaler, hvor der blandt andet lever fredede spidssnudefrøer. Dette betyder, at der ikke vil blive bygget yderligere på grunden. Der er desuden flere legepladser tæt på lejligheden, hvor områdets børnefamilier har god mulighed for at nyde solens stråler i sommerhalvåret. Skal der handles ind, er REMA1000 og Fakta lige om hjørnet og kan nås langs små hyggelige stier, hvor ungerne bl.a. kan klatre i æbletræer på vejen. Desuden ligger både Gyngemosehallen, den integrerede daginstitution Solstrålen samt Enghavegårdsskole kun et stenkast fra lejligheden.

Boligdata

Boligareal: 92 m2
Værelser: 3
Ledig nu

Husleje

Husleje: 12.995,00 kr./md.
Varme (aconto): 650,00 kr./md.
Vand (aconto): 350,00 kr./md.

Depositum

Depositum: 38.985,00 kr.
Forudbetalt leje: 12.995,00 kr.

Få en fremvisning Kontaktinformation

Kontaktperson

Navn: Patrick Boe Petersen
Telefon: +45 60987766
E-mail: patrick.boe.petersen@heimstaden.dk

Udlejningsafdeling

Telefon: +45 33751010
E-mail: udlejning@heimstaden.dk

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Information vedr. coronavirus

På grund af corona-pandemien står vi i en ekstraordinær situation. Hos Heimstaden gør vi alt for at mindske risikoen for smittespredning og derfor tilbyder vi trygge fremvisninger 1:1 eller via video. Her møder vi dig med et stort smil fremfor et håndtryk.

Få en fremvisning

Ønsker du at få en fremvisning af boligen, så send os dine kontaktoplysninger, så tager vi fat i dig hurtigst muligt for at lave en aftale.


    Jeg ønsker at modtage gode råd og tilbud via Heimstadens kommunikationskanaler.