Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Spørg os

Robert Jacobsens Vej 87, 4. th.
2300 København S

3-værelses lejebolig på 94 m2 i København S

Lejemålsnr. 9-205-21

Denne impornerende ejendom fra 2009 emmer af moderne ekslusivitet og rene linjer takket være de elegante niveauforskydninger og det enkle materialevalg. Med en gennemtænkt planløsning er der sikret luft og udsigt fra alle lejeboliger, så alle vor beboerer nyder gavn af den favorable placering mod det idylliske kanalområde og Amager Naturcenter.

En ejendom som denne byder naturligvis også på dørtelefon og elevator.

Ørestad er en veletableret bydel, der samler hverdagens fornødenheder og naturoplevelser, som man sjældent oplever magen til, og man glemmer næsten, at hovedstadens midte bare ligger en smuttur med metroen herfra. I behøver dog ikke bevæge jer mere end få minutter på cykel herfra, før I når Fields, som tilbyder alt inden for shopping, gode spisesteder og den nyere biograf, der, sammen med Royal Arena sørger for jeres underholdning. Foruden det udbudsrige miljø, byder nabolaget også på et rigt dyre- og planteliv på Fælleden, hvor I kan nyde lange gåture og raske løbeture midt i naturen. Ørestad har det hele!

Åbent hus fredag d. 25. september kl. 15:30 - Vi mødes ved Robert Jacobsens Vej 87, 1. th. Der vil kun være adgang til et udvalg af lejlighederne med angivelsen ''ledig nu''.

Boligdata

Boligareal: 94 m2
Værelser: 3
Ledig nu

Husleje

Husleje: 12.995,00 kr./md.
Varme (aconto): 658,00 kr./md.
Vand (aconto): 450,00 kr./md.

Depositum

Depositum: 38.985,00 kr.
Forudbetalt leje: 12.995,00 kr.

Få en fremvisning Kontaktinformation

Kontaktperson

Navn: Sarah Gade
Telefon: +45 60987707
E-mail: sarah.gade@heimstaden.dk

Udlejningsafdeling

Telefon: +45 33751010
E-mail: udlejning@heimstaden.dk

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Information vedr. coronavirus

På grund af corona-pandemien står vi i en ekstraordinær situation. Hos Heimstaden gør vi alt for at mindske risikoen for smittespredning og derfor tilbyder vi trygge fremvisninger 1:1 eller via video. Her møder vi dig med et stort smil fremfor et håndtryk.

Få en fremvisning

Ønsker du at få en fremvisning af boligen, så send os dine kontaktoplysninger, så tager vi fat i dig hurtigst muligt for at lave en aftale.


Jeg ønsker at modtage gode råd og tilbud via Heimstadens kommunikationskanaler.