Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vind billetter til H.C. Andersen Festivals

Heimstaden er med som sponsor, når Odense danner rammen om årets festival – og udlodder billetter, ligesom vi tilbyder en særlig beboerrabat.

Udgivet den 22. juni 2022

I perioden den 21. og 28. august byder H.C. Andersen Festivals på mere end 500 kulturaktiviteter i Odense.

Over otte dage kan du opleve et genkendeligt H.C. Andersen univers, hvor der er noget for alle aldre med forestillinger, foredrag og guidede ture, men også street art, lysshow og koncerter.

Heimstaden sponsorerer H.C. Andersen Festivals 2022, som netop bliver til på baggrund af et stærkt samarbejde mellem det private og offentlige, kultur- og uddannelsesinstitutioner.

Vind billetter til fem fantastiske events:

Som en del af sponsoratet har vi mulighed for at udlodde billetter til udvalgte events*

Svar på spørgsmålet og deltag i konkurrencen:

Hvad er Heimstadens slogan?

  1. Drømmenes bolig
  2. Indenfor hjemmets fire vægge
  3. Boliger med omtanke

Du skal sende dit bud til konkurrence@heimstaden.dk senest den 1. august 2022 kl. 12.00, hvor vi trækker de heldige vindere.

Du må gerne angive i mailen, om der er en eller flere af arrangementerne, du særligt gerne vil vinde billetter til – vi kan dog ikke garantere at imødekomme ønsket.

Du kan finde hjælp til svaret lige her.

*Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, andre datoer end de angivne, eller veksles på anden vis. Præmien skal desuden benyttes under de forudsætninger, der fremgår af billetter. Heimstaden sender billetter direkte til vinderne. Læs Heimstaden Danmarks øvrige konkurrencebetingelser her.

Få beboerrabat på udvalgte events

Heimstaden Danmarks sponsorat giver også mulighed for eventyrlige rabatter på udvalgte af festivalens kulturoplevelser – så tag familien, vennerne eller naboen under armen og kast jer ud i oplevelserne.

Se herunder:

Hent filen som PDF her

Se hele festivalprogrammet her.

Ansøg om lokale sponsorater

Heimstaden Danmark støtter lokale foreninger, organisationer og begivenheder af social eller almennyttig karakter, som bidrager til at skabe tryghed, styrke lokale fællesskaber, eller som fremmer miljø-, klimamæssig eller social bæredygtighed.

Du kan ansøge om enkeltstående sponsorat eller partnerskab på vores hjemmeside her.

Bemærk: Heimstaden samarbejder ikke med politiske eller religiøse organisationer og sponsorerer ikke enkeltindivider.