Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vind grill og gavekort: hvad betyder naboskab for dig?

Inspirer andre til det gode naboskab og vind gasgrill og gavekort.

Udgivet den 2. maj 2023

I hele maj sætter vi fokus på det gode naboskab. Fordi vi som naboer udgør et vigtigt netværk for hinanden i dagligdagen. Og fordi godt naboskab bidrager til en tryggere hverdag, bedre trivsel og øget livskvalitet.

Vi ved, at naboskabet trives i bedste velgående på Heimstadens ejendomme. Og det er ikke bare noget, vi siger:

I Heimstadens årlige beboerundersøgelse svarer otte ud af 10 beboere, at naboskabet trives godt eller meget godt på ejendommen – og hele 97 pct. nye beboere svarer, at første møde med naboerne har været positivt. Dét er stærkt.

Send dit bud og vind lækker gasgrill eller gavekort

Måske kan netop din oplevelse af det gode naboskab inspirere andre beboere?

Vi inviterer alle til at fortælle os med 30 ord eller mindre(!):

Hvad betyder ‘naboskab’ for dig?

Så deltager du automatisk i lodtrækningen om 1 stk. O-Grill 600 Orange inkl. bæretaske og regulatorsæt (værdi 2.700 kr.) samt 2 stk. gavekort til IKEA  (værdi 1.000 kr.).

➜ Du skal sende dit bud til konkurrence@heimstaden.dk senest fredag den 26. maj 2023 (Nabodagen 2023). hvor vi trækker de heldige vindere. Husk at anføre dit navn og din adresse i e-mailen.

Bemærk: ved at deltage i konkurrencen, giver du samtidig samtykke til at vi må benytte det indsendte konkurrence-svar på sociale medier samt betalte kanaler (i delvist anonymiseret form: Fornavn+By).

Herunder er et udpluk af de bud, vi allerede har modtaget

Naboskab handler om at hilse på hinanden og hjælpe, når det behøves. Mine naboer hjalp for nylig, da jeg ved et uheld blev låst udenfor!

Naboskab betyder for mig fællesskab og at holde et vågent øje med hinandens boliger i ferier. Det skaber tryghed.

Godt naboskab betyder, at man kan banke på hos hinanden i opgangen med både små og store ting. Og hilser på hinanden, når man mødes på gaden eller i supermarkedet.

Bliv inspireret til endnu mere naboskab

Find masser af inspiration, tips og gode naboportrætter her på vores blog.

Husk at fejre jeres gode naboskab på årets nabodag den 26. maj 2023 – og giv plads til det gode naboskab resten af året.

*Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller veksles på anden vis. Læs Heimstaden Danmarks øvrige konkurrencebetingelser her.