Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Maria fra Udlejning

I ’Mød Heimstaden’ fortæller kolleger fra forskellige afdelinger om deres arbejde i Heimstaden – og hvordan de skaber boliger med omtanke.

Udgivet den 10. januar 2020

Udlejningsafdelingen har ansvar for alle Heimstadens lejemål. Størstedelen af vores lejemål er boliger, men der er også p-pladser, erhvervslejemål, bådpladser m.m., som udlejning skal sikre lejere til.

Med en portefølje på ca. 10.000 boliger er tempoet højt i udlejningsafdelingen, som overvåger antallet af opsigelser og eksisterende og kommende tomgang. I udlejningsafdelingen er der stort fokus på, at beboerne kommer bedst fra start med Heimstaden.

Maria er en af vores udlejningskonsulenter og har været en del af Heimstaden siden august 2019. Hun har en baggrund som ejendomsmægler og arbejder til dagligt på kontoret i København. Sammen med resten af udlejningsafdelingen sørger hun blandt andet for at finde den helt rigtige bolig til kommende beboere.

(artiklen forsætter under billedet)

Maria arbejder som udlejningskonsulent og har været en del af Heimstaden siden 2019. Hun sørger for at sikre det rigtige match mellem bolig og lejer.

Hvordan ser en typisk dag ud for dig?

“Min dag starter typisk med en fremvisning eller tre. Så kommer jeg ind forbi kontoret, følger op på henvendelser fra dagen før og nye henvendelser, der er kommet ind,” siger Maria.

Læs også: Sådan får du mest ud af den lille altan

Der er fart på Marias hverdag, både når det drejer sig om den løbende beboerkommunikation og henvendelser, men også når hun står for fremvisninger og åbent hus-arrangementer. Særligt den gode dialog med potentielle og eksisterende lejere er i højsædet for Maria, fortæller hun:

“Jeg har meget kontakt til nye, potentielle lejere, der ønsker at se vores ejendomme eller høre mere – og så koordinerer jeg fremvisninger og ugens åbent hus om søndagen. Derudover har jeg meget dialog undervejs for at sikre det helt rigtige match mellem bolig og lejer.”

‘Boliger med omtanke’ – hvad betyder det for dig?

“Det betyder rigtig meget for mig, når vi snakker ’boliger med omtanke’ hos Heimstaden. Specielt når jeg møder lejerne eller de potentielle lejere,” fortæller hun og fortsætter:

“Vi skaber tidssvarende boliger og behandler vores ejendomme med respekt. Vi tænker bæredygtigt, vi tænker på boligforholdene og selvfølgelig altid på lejeren – og det er fedt at kunne sige det og at skabe værdi på den lange bane.”

Læs også: Mød Heimstaden - Johan fra Asset Management

Hvad er det bedste ved dit arbejde?

“Det er virkelig givende, at vi har så mange forskellige og unikke boliger, så flest mulige kan få dækket deres behov til en ny bolig. Og så er Heimstadens værdier nogle, som jeg hundrede procent kan stå inde for – men det allerbedste er et supergodt teamwork med mine kolleger.”