Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Sommerkonkurrence: Vind en picnickurv

Del din bedste sommeropskrift med os – og få chancen for at vinde en af vores skønne picnickurve.

Udgivet den 25. maj 2023

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og snart kan vi alle glæde os til at tilbringe vores aftener udendørs og nyde de varme, lyse nætter.

Og hvad er bedre end at have en lækker sommeropskrift at sætte på spisebordet, når solen skinner og luften er fyldt med duften af sommer?

Går du allerede og drømmer om alle de fantastiske retter, du kan kreere i køkkenet i løbet af sommeren? Der er noget magisk ved at forvandle friske, solmodne råvarer til velsmagende måltider, der kan nydes i godt selskab.

Vi håber, du vil dele ud af dine bedste opskrifter?

Del din yndlings-sommeropskrift med os og vind!

Deltag i Heimstadens sommerkonkurrence og vind en skøn picnickurv.

Alt, du skal gøre, er at sende din bedste sommeropskrift til konkurrence@heimstaden.dk senest fredag den 16. juni 2023.

Så deltager du automatisk i lodtrækningen om 2 stk. picnickurve til en værdi á 1.199 kr.

Måske er det en forfriskende salat med saftige vandmeloner, sprøde agurker og cremet fetaost? Eller måske har du en hemmelig opskrift på lækker, læskende lemonade? Uanset hvad det er, vil vi gerne høre om det!

Bemærk: ved at deltage i konkurrencen, giver du samtidig samtykke til at vi må benytte det indsendte opskrift på sociale medier og vores blog (i delvist anonymiseret form: Fornavn+By).

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller veksles på anden vis. Læs Heimstaden Danmarks øvrige konkurrencebetingelser her.