Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Fire fantastiske opskrifter på julebag

Overrask familien med lækkert julebag – vi har samlet fire opskrifter, som du kan bage alene eller med de små.

Udgivet den 11. december 2022

Det er okay at smovse i lækre, hjemmebagte småkager i julen – Og så giver julekagebagningen mulighed for nogle hyggelige timer i køkkenet alene, med en ven, nabo, din partner eller med de små. Husk at skrue godt op for julemusikken og nyde duften af nybagte vaniljekranse, der breder sig.

Herunder har vi samlet nogle af vores favoritopskrifter til julens kager.

God bagelyst – og glædelig jul!

De bedste brunkager

Når den krydrede duft af brunkager breder sig i hjemmet, er der for alvor dømt julestemning. Og så er det nemt at lægge dejruller på frys, så du nemt kan bage flere brunkager, hvis (eller rettere når) kagedåsen bliver tom.

Få opskriften her

Sprøde vaniljekranse

Den lille danske småkage med hullet i midten har været en del af den danske juletradition i næste 200 år. Og det er der en god grund til. Overrask familien – eller måske din nabo – med en portion sprøde, nybagte vaniljekranse.

Få opskriften her

Julens bedste pebernødder

Pebernødder er nemme at lave – og her kan børnene også let være med, når der skal trilles. Her får du en enkel opskrift på søde, sprøde og dejligt krydrede pebernødder.

Få opskriften her

Hjemmelavede brændte mandler

Både børn og voksne vil elske disse brændte mandler – som tilmed er meget hurtige at tilberede. Kom eventuelt en portion af de brændte mandler på et glas og bind en sløjfe om. Så har du den bedste værtindegave.

Få opskriften her

Rigtig god fornøjelse i hjemmebageriet!