Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vind gavekort: del sommerfotos fra haven eller altanen

Inspirer andre med billeder fra din sommerhave eller sommeraltan og vind gavekort til IKEA

Udgivet den 21. juni 2022

Sommeren er over os og rundt omkring står blomster, buske og træer i fuldeste flor – det er kun til at blive glad af!

Vi ved, at mange af jer beboere lægger et stort stykke arbejde i at indrette altanen, terrassen eller haven til det udendørs hjemmeliv. Hvad enten indretningen oser af grønne fingre, hygge eller bare kreative løsninger.

Del dit billede og vind gavekort til IKEA

Måske kan netop din indretning inspirere andre beboere?

Send os dit bedste foto af din sommerhave, -terrasse eller -altan. Så deltager du automatisk i lodtrækningen om 3 stk. gavekort til IKEA til en værdi à 500 kr.

Du skal sende dit bud til konkurrence@heimstaden.dk senest den 1. august 2022 kl. 12.00, hvor vi trækker de heldige vindere. Husk at anføre dit navn og din adresse.

Bemærk: ved at deltage i konkurrencen, giver du samtidig samtykke til at vi må benytte billedet på Heimstaden Danmarks sociale medier (Facebook og Instagram).

*Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, andre datoer end de angivne, eller veksles på anden vis. Præmien skal desuden benyttes under de forudsætninger, der fremgår af billetter. Heimstaden sender billetter direkte til vinderne. Læs Heimstaden Danmarks øvrige konkurrencebetingelser her.

Her er et udpluk af nogle af de billeder fra sommerhaver og sommeraltaner, vi allerede har modtaget. Vi glæder os til at modtage dit billede!

En sommerhave i Møllehaven, Ørbæk
En sommeraltan på Vesterbro i København