Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Betingelser

Bestilling af nøgler

Betingelser for bestilling af nøgler

  • Hvad koster en nøgle?
    Prisen for en ny nøgle er cirka 300 kr. Beløbet vil blive opkrævet sammen med din husleje. I tilfælde af, at du har mistet en eller flere nøgler, vil det kræve en omlægning af din lås, senest ved fraflytning. Prisen for en omlægning ligger typisk imellem 3.000 kr. til 5.000 kr. inklusiv et nyt sæt nøgler. Dette dækker de faktiske omkostninger. *
  • Hvem kan bestille en ny nøgle?
    Du kan kun bestille en ny nøgle til dit lejemål, hvis du er juridisk lejer og dit navn fremgår af lejekontrakten. Derfor vil vi undersøge, om du er den retmæssige lejer, inden vi godkender og gennemfører bestillingen.
  • Hvornår og hvor modtager jeg min nye nøgle?
    Leveringstiden er én til to uger fra at vi har bekræftet bestillingen via e-mail. Nøglen skal afhentes på Heimstadens kontor med mindre andet aftales. I tilfælde af, at du ikke selv har mulighed for at afhente nøglen, skal du udfylde og underskrive en fuldmagt til den, der henter nøglen på dine vegne.

* Bemærk: Hvis du har mistet andre personlige ejendele samtidig med nøglen, hvoraf din adresse fremgår, anbefaler vi at få cylinderen skiftet for at undgå indbrud i boligen. Ønsker du cylinderen udskiftet, bedes du kontakte vores kundeservice på tlf. +45 33 75 10 10. Betaling for skift af cylinder vil blive opkrævet sammen med din husleje.