Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lejebolig i Aarhus?

Er du på udkig efter lejebolig i Aarhus?

Heimstaden tilbyder tilgængelige og tidssvarende lejeboliger i god kvalitet. Vi har både nyopførte og etablerede ejendomme i hele landet – herunder i Aarhus. 

Om din drømmebolig ligger i nærheden af naturen, tæt på vandet eller midt i det summende byliv, har vi den rette lejebolig til lige præcis dine ønsker og behov.

Find alt hvad hjertet begærer i Smilets By

Aarhus er med god grund en eftertragtet by at bo i. I Danmarks næststørste by er der rig mulighed for at nyde livet og byens mange kulturtilbud, gastronomiske oplevelser i centrum – og samtidig er det en attraktiv by for studerende, da byen rummer mange forskellige uddannelsesinstitutioner. 

Aarhus er også en familievenlig by, der tilbyder plads til leg og udfoldelse i de mange grønne områder og rig mulighed for løbeture og picnic i bl.a. Marselisborg Skovene, Riis Skov, Hestehaven og Strandskoven. 

Du kan finde din drømmebolig og booke en fremvisning ved hjælp af søgefunktionen på hjemmesiden.

Hos Heimstaden tilbyder vi lejligheder og rækkehuse for enhver smag – det er bare at gå i gang med at udforske mulighederne.

En by i udvikling

Aarhus er en by i konstant forandring. Antallet af borgere i Aarhus stiger hvert år, og derfor udvides bygrænsen for at kunne matche efterspørgslen på boliger fra de mange tilflyttere. 

Det nyere område Aarhus Ø, markerer dette skifte, hvor det tidligere havneområde er blevet omdannet til en moderne bydel, dannet af små øer, der er forbundet via mindre broer. Dette skaber en unik og en sammenhængende bystruktur. 

En kulturel højborg

Aarhus er en internationalt anerkendt kulturby, hvor du kan finde alverdens arrangementer inden for et væld af kulturelle tilbud, for enhver smag. 
Den Gamle By i Aarhus, byder på en hyggelig atmosfære, og et indblik i købstædernes historie. Og historie finder du også på byens museer, hvor særligt ARoS Kunstmuseum tiltrække turister fra verden over. Rejser du mere efter musikken, er Musikhuset Aarhus nordens største koncerthus, og byder på musik af enhver slags. 

Midtby med atmosfære

I Aarhus´ historiske midtby oser det af hyggelig stemning – for både små og store, singler, studerende og seniorer. 

Midtbyen er med sine mindre, snørklede gader præget af en historie, der går langt tilbage i tiden, hvor mange af byens seværdigheder ligger inden for en kort afstand af hinanden.
I Aarhus er du derfor aldrig langt væk fra, hvor du skal hen. 

Boliger med omtanke

Vi tilbyder unikke lejeboliger i Aarhus til både små og store familier, singler og studerende. 

Boliger med omtanke skaber plads til hverdagens små og store øjeblikke. 

Vores boliger er verdens bedste midtpunkt for de, som bor der. 

Bag facaden gemmer sig unikke personer, unikke oplevelser og unikke historier. 

Vi skaber mere end boliger – vi skaber hjem.