Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lejebolig i Aalborg?

Er du på udkig efter lejebolig i Aalborg?

Heimstaden tilbyder tilgængelige og tidssvarende lejeboliger i god kvalitet. Vi har både nyopførte og etablerede ejendomme i hele landet – herunder i Aalborg. 

Om din drømmebolig ligger i nærheden af naturen, tæt på vandet eller midt i det summende byliv, har vi den rette lejebolig til lige præcis dine ønsker og behov.

I hjertet af Nordjylland

Danmarks fjerdestørste by, Aalborg, er et attraktivt sted at bosætte sig. De hyggelige boligkvarterer og åndehuller tiltrækker mange indbyggere, og i de senere år er særligt studerende stimlet til for at være tæt på uddannelsesinstitutioner og byens liv.

Aalborg er en by beliggende i Nordjylland, som har gode uddannelses- og arbejdsmuligheder, sikre transportforbindelser rundt i og ud af byen, utallige kulturelle tilbud og seværdigheder, spisesteder, barer, shopping muligheder, naturskønne, omkringliggende områder samt et hyggeligt havnemiljø.

Du kan finde din drømmebolig og booke en fremvisning ved hjælp af søgefunktionen på hjemmesiden.

Hos Heimstaden tilbyder vi lejligheder og rækkehuse for enhver smag – det er bare at gå i gang med at udforske mulighederne.

Naturskønne områder i nærheden

Aalborg ligger centralt placeret i den nordjyske landsdel, og har derfor en masse varierende og smuk natur, inden for ganske kort afstand. 

Naturskønne Hammer Bakker, ligger i en kort afstand fra Aalborg. Her finder du et roligt område med gå- og cykelruter i et kuperet terræn. Flere dele af Hammer Bakker er fredet den dag i dag, og gør også at der er et rigt dyreliv i området. 

Nordens Paris

Aalborg kaldes i folkemunde for Nordens Paris. Det store udvalg af kulturelle oplevelser, har givet byen et mere internationalt renommé, end hvad byer af den størrelse ellers oplever. 
Hele året rundt kan du opleve mennesker og begivenheder, der er med til at leve Aalborg op. Særligt om sommeren er det til at mærke den unikke Aalborgensiske stemning i bybilledet, på caféer og ved byens havnebade. 

Byen for alle 

Aalborg er en af landets største studiebyer, hvor tusindevis af studerende på byens mange videregående uddannelser er med til at forme bylivet.

Aalborg er dog ikke kun for de unge, men er også velegnet til familier, der bl.a. kan slå sine folder i Aalborg Zoo og Fårup Sommerland. De mange studerende mødes i stedet til en is på havnen, en tur i Salling eller på Jomfru Ane Gade.

Boliger med omtanke

Vi tilbyder unikke lejeboliger i Aalborg til både små og store familier, singler og studerende. 

Boliger med omtanke skaber plads til hverdagens små og store øjeblikke. 

Vores boliger er verdens bedste midtpunkt for de, som bor der. 

Bag facaden gemmer sig unikke personer, unikke oplevelser og unikke historier. 

Vi skaber mere end boliger – vi skaber hjem.