Unikke boliger til dine behov

Velkommen til Heimstaden. Her kan du gratis søge og finde din kommende lejebolig. Vi tilbyder moderne og elegante lejligheder og rækkehuse på centrale lokationer, så du får friheden til både at nyde dit hjem, naturen og det summende byliv. 

For dig der før har besøgt lejdinbolig.nu, kan vi med glæde meddele, at lejdinbolig.nu fremadrettet bliver til Heimstaden.dk. Har du spørgsmål eller ønsker til en lejebolig, er du meget velkommen til at kontakte vores udlejningskonsulenter, som vil hjælpe dig med at finde det helt rette boligmatch. 

Fra Lejdinbolig.nu til Heimstaden.dk
Det er med stor glæde, vi kan meddele, at lejdinbolig.nu fremadrettet bliver til Heimstaden.dk. Du vil stadig kunne finde de helt rette boliger til dine behov på Heimstaden.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.
Åbent hus ​på Cobra Have
I Cobra Have bor du i første række ud til det store naturområde Kalvebod Fælled. Mød os og se de flotte boliger på: Else Alfelts Vej 62B, 2300 København S. Torsdage: kl. 16.00 - 18.00, søndage: kl. 14.00 - 16.00
Læs mere om Cobra have
Åbent hus ​på Teglværkskajen
Du kan også møde os i vores prøvebolig på Teglholmens Østkaj 53, 3. tv. 2450 København SV. Søndag: kl. 11.30 -13.00
Læs mere om Teglværkskajen

Cobra Have

I CobraHave har du det bedste indenfor rækkevidde. Din nye bolig ligger ved storslåede natur og er sikret lys og luft året rundt. Som bonus finder du koncertoplevelser, shoppingtilbud, sports faciliteter samt tog & metro inden for få 100 meter, og bor kun 10 minutter væk fra Indre by i en af verdens mest trendy hovedstæder.